Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha tudatos álomban gyakorlok...

Ha tudatos álomban gyakorlok egy készséget, akkor a valóságban is jobb leszek benne?

Figyelt kérdés

Most például zongorázásra gondolok. Ha csinálok álmomban ujjgyakorlatokat, eljátszom darabokat, akkor az a valóságban tényleg jobban fog menni? Vagy ugyan ott leszek, mint álom előtt?

Mert hát tulajdonképpen tudatos álomban én irányítom a kezem, elvileg akkor az agyamnak ugyan úgy raktároznia kell ezeket a mozdulatokat, mintha ébren gyakorolnék, nem?

2014. jún. 5. 00:17
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Tudatos álomban lehet gyakorolni, sőt, akár komponálni is :)
2014. jún. 5. 01:16
 2/3 anonim ***** válasza:
41%
Elöfordulhat ha nagyon sokat gyakorolsz ébren akkor álomban is zongorázol, de csak feldolgozod az élményt. ha csak úgy zongorázol egy álomban vagy mást csinálsz az teljesen mást jelent
2014. jún. 5. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:
olvastam valahol egyszer hogy csináltak erről kísérlet hogy egy gyakorlatot felmértek (már nem tudom mi volt az, de csak valami egyszerű célbadobás ha jól emlékszem) tudatos és nem tudatos álmodókkal. aztán mondták a tudatos álmodóknak hogy gyakorolják álmukban is, utána felmérték mégegyszer és a tudatos álmodóknak jobban ment mint előtte. szóval ez alapján igen, ha álmodban is gyakorolsz ügyesebb leszel utána
2014. jún. 10. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!