Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Kinek mit sikerült eddig...

Kinek mit sikerült eddig elérnie az agykontrollal?

Figyelt kérdés
milyen tapasztalatiok vannak?

2014. szept. 4. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:

sokat el lehet érni agykontrollal, és egyéb tudati energiát használó módszerekkel, de akik igazán ismerik a titkot(vagyis azt ahogy ezek a dolgok a valóságban működnek), nem nagyon fogják reklámozni, nem érdeke senkinek sem hogy ezt széles embertömeg megtanulja.

ami információ most kinn van a világban csak egy piciny kis szeletkéje annak, amit egy ember tudhatna használni abból az ősi tudásból, amit a letűnt nagy birodalmakban használtak.

2014. szept. 4. 21:40
 2/8 A kérdező kommentje:
ha én lennék birtokában a tudásnak, tuti hogy mindenkit erre ösztönöznék, szerintem sok emberen lehetne segíteni vele :)
2014. szept. 4. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Az első, amivel kipróbáltam, a kulcsom megtalálása volt, egy időben sokszor volt ezzel gondom, hogy elfelejtettem, hova tettem le, aztán persze keresgéltem, ez még középiskolás időmben volt. Akkoriban találtam rá Silva könyvére mamáméknál egy nyári szünetben és elolvastam, aztán utána egyszer, mikor nem találtam a kulcsomat, kipróbáltam így, és bejött. Javított a memóriámon, így a tanulásban is rengeteget segített később, ami főiskolán különösen jól jött.
2014. szept. 4. 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
Nagyon sok minden az agyban dől el. Van, hogy elhiszed, hogy meggyógyulsz és ezért meg is történik. Ha sokat azzal foglalkozol, hogy beteg lehetsz és szuggerálod magad arra, akkor megbetegszel. Ilyen alapon sok mindenre használható, de a tárgyak lebegtetését és szerelmi kötéseket kérem hagyjuk ki. Van amire csak Potter képes :)
2014. szept. 4. 23:13
 5/8 A kérdező kommentje:
egy szóval sem említettem telekinézist vagy szerelmi bájitalokat.. agykontrollal nem is lehet szerintem
2014. szept. 5. 06:10
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Az embereken azzal segítesz a legtöbbet, ha nem piszkálod őket. Magadról meg megtanulod, hogy magadon segíts, és ne másokon. Onnan fogod tudni ha sikerült, hogy elmúlik a világmegváltási ingered.
2014. szept. 8. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Van még egy szerv ami sokkal fontosabb és ez a szív. A szív előbb reagál mindenre, mint az agy. Az elektromágneses mezője is sokkal erősebb a szívnek, mint az agynak. Ezen alapszik az EKG és az EEG.

Nézd meg az Isteni mátrix nyelve és az Élő mátrix című filmeket.

Abból talán megérted, hogy elsődlegesen a szívnek van szerepe. Először jól kell, hogy érezd magad. Ebben az agynak is szerepe van, mert ezzel vissza hatsz a szívre. Viszont az érzés amit mindenkor érzel az sokkal jobban meghatározza az életed, pontosabban ez határozza meg azt, hogy mit gondolsz.

Az agykontroll pedig sokat tud segíteni abban, hogy jobban érezd magad. Jobb lesz a kisugárzásod és ezt mások is érezni fogják.

A többit megtalálod a filmekben amiket írtam.

Javaslom még a Bagdi Bella Jobb veled a világ alapítványának Boldogság programjához való csatlakozást. Nekem az agykontroll és Boldogság program nagyon sokat segített, sokkal energikusabb és aktívabb vagyok, mint korábban és persze sokkal jobban érzem magam.

2014. szept. 19. 18:35
 8/8 anonim ***** válasza:
10%

A világ azért tart ott, ahol, mert egyesek fontosabbnak érzik a szívüket, mint a gondolkodást... és ezt azok, akik gondolkodnak, jól kihasználják.

Ha jobban meggondolom, az az egyetlen problémám, hogy nem a gondolkodó oldalon vagyok.

MEGVILÁGOSODTAM!! :D :D :D

2014. szept. 19. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!