Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Meditációs gyakorlatnál fura...

Meditációs gyakorlatnál fura érzés?

Figyelt kérdés

Olyankor zsibbad az egèsz testem! A fejemmel kezdödik, olyankor a szàm is befeszül ès lassan terjed az egèsz testemre a zsibbadàs! De nem olyan mint amikor zsibbad az emner làba, hanem màs, olyan rezgès fèle! De jó èrzés!

Ezt kell èrezni? Vagy mindenki màst èrez meditàció közben?

Te mit èrzel?

2014. aug. 28. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ilyet erős részegség esetén szoktam érezni. Ha meditációtól is be lehet rúgni, lehet hogy kipróbálom, olcsóbban kijön az ember.
2014. aug. 29. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs olyat hogy mit kell érezni, mert többnyire mindenki mást tapasztal, csak pár alap pont van ami egyezni szokott. Nekem pl nem szokott semmim se befeszülni. Mennyi ideig meditálsz kb?
2014. aug. 30. 00:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Első válaszoló; meditációtól inkább beszívni lehet (állítólag), mivel még soha nem voltam beszívva nem tudok elsőkézből tapasztalatot átadni, azonban előfordul, hogy hasonlít a részegségre, de ahhoz nem sima meditáció, hanem "táncmeditáció kell". Nekem ettől már volt total black out-om.
2014. aug. 30. 01:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Kb. fèl vagy hàromnegyed óràt!

Neked mi a tapasztalatod? Hogyan szoktàl meditàlni ès mit szoktàl èrezni?

2014. aug. 30. 21:50
 5/6 anonim válasza:
én ilyet néha tudatosálom végénél érzek amikor visszatérek a valóságba. "zsiborog" az egész testem, sokszor feszulnek a fogaim belulrol és vibralast is latok. de amúgy a zsibbadás ébredés után néhány mpig kitart
2014. szept. 13. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Mire meditálsz? ( zene,vido,semmi,......). Nincs epilepsziád?
2014. szept. 15. 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!