Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Elolvastam az José Silva agykontroll könyvét. elolvastam a titkot. Vizualizáltam, "álomfüzetet" csináltam.
Konkrétan álmaim munkáját. Lett felvétel, behívtak, na mondom király, ez működik. Aztán mégsem vettek fel... Mit rontottam el?
2014. júl. 16. 16:00
1/6 Lionkind válasza:
Lehet nem rontottál el semmit csak nem jó fele néztél. Lehet nem ezt kell most csinálnod. Valami mással kell foglalkoznod ami miatt ezt nem kaptad meg. Nézd meg mit tehetsz és mit szeretsz, a jeleket hogy mit kell tenned. Ne feledd ahol egy ajtó bezárul minimum egy ki is nyílik.
2/6 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, nekem ezt KELL csinálnom. Gyermekkorom óta ide vágyom, nem tudok más elképzelni magamnak.. De úgy látszik, mégsem ez a nekem való. de hogyan tudhatnám meg, mi az?
2014. júl. 16. 19:15
3/6 Lionkind válasza:
Meditáció, önvizsgálat és megnézni milyen utak nyílnak könnyen neked. Ha nagyon szeretnéd ezt a melót próbáld meg megint. Próbálkozz ne add fel.
4/6 anonim válasza:
Egy felvételin a legjobbakat választják ki.
Lehet hogy te nem tartoztál közéjük ennyi. Nem kell mindig túl lihegni a dolgokat.
Másrészt meg van olyan is hogy valakinek a kudarc élményét kell megélni és minél inkább nem vagy hajlandó beleélni magadat annál erősebb helyzetekben ismétlődik. Ja hogy ezt a Titok című filmben elfelejtették mondani.
I'm sorry!
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor ne használd.
2014. aug. 3. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!