Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért nem múlik el a fájdalom?

Miért nem múlik el a fájdalom?

Figyelt kérdés

Több éve fáj a hátam a gerencferdülésem miatt. Egyszerűen nem múlik el, a gyógytorna csak arra jó hogy nem fájjon még jobban, de így is elég borzasztó.

Az orvosok eddig semmi használhatót nem mondtak, kb ennyit: ami fáj azt ne csináld

De nekem mindig fáj, szörnyű, olyannyira hogy sokszor rám jön emiatt a hányás.

Nem tudom mit tegyek.

2014. jún. 23. 20:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Pl. menj el egy normalis orvoshoz es vizsgaltasd ki magad. Lehet operaciora van szukseged.
2014. jún. 23. 20:43
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt mondták csak nagyfokú ferdülést operálnak, nekem kicsi van, ennek ellenére nagyon fáj.
2014. jún. 23. 22:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Írok ide és privátba is, biztos ami biztos.
2014. jún. 23. 23:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és mióta fáj? Egyéb tünetek ezen kívül?
2014. jún. 24. 01:23
 5/13 anonim ***** válasza:

keress fel egy energia gyógyászt, de olyat aki nem kér érte sokat. Gerincet nem a legegyszerűbb gyógyítani, nem is mindenki tud. De néhány próbálkozás után bizotsan fogsz találni olyat aki megfelelő gyakorlatot/kezelést ad rá.

Sokkal eredményesebb a gyógyítás mint az orvoslás krónikus vagy magyarázatlan eseteknél.

2014. jún. 25. 10:17
 6/13 anonim ***** válasza:
járj el úszni
2014. jún. 25. 23:21
 7/13 anonim ***** válasza:

energia kezelést el kell felejteni gerinc problémánál

ne viccelődjünk!

2014. jún. 25. 23:23
 8/13 A kérdező kommentje:

23 éves vagyok. Egyéb tünetek? :D

Az tünetnek számít hogy kiszáradt a bőröm és kicsit barna lett a hátam egy része?

Ropog össze vissza minden csontom, érdekes.

2014. jún. 26. 12:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy számít ezért kérdeztem. Van pár ritka betegség ami körülbelül ilyen korban jön elő, ha nem a naptól barnultál le akkor elképzelhető, hogy Addison vagy Wilson kórod van - én az utóbbira tippelek, az okoz a barnás elszíneződésen kívül ilyen hátfájást a fokozott izomtónus miatt. A vérképed milyen?
2014. jún. 26. 16:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Normális a vérképem.
2014. júl. 1. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!