Neménvagyokaz kérdése:
El lehet azt érni hogy ne tudatosuljon a fájdalom egy ideig?
Figyelt kérdés
Ha igen hogyan, ha nem miért?2013. jún. 25. 22:15
1/2 anonim válasza:
van rá több megoldás is pl.:ha beszívsz,drog,részegre iszod magad vagy bármi amitől már nemvagy józan :D
de ott van még a hit ereje legalábbis én apámtól tudom hogy kilehet kapcsolni a fájdalmat akár véglegesen is csak hinnünk kell benne ha konkrétabb magyarázatot akarsz olvass utánna vagy írj
2/2 anonim válasza:
Pl. magas adrenalin szintnél
Nemrég olvastam egy sztorit,egy gyerek beesett egy metro elé,nem volt ideje kimászni,ezért befeküdt a sinek közé,a fél karját viszont letépte a szerelvény
Miután felállt nem érzett semmit,a többiek szoltak neki hogy nincs meg a fél karja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!