Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Vizualizálással növeszthetek...

Vizualizálással növeszthetek borostát?

Figyelt kérdés
18 leszek pár hónapon belül, még csak a pajeszemnél nő egy kicsit, meg az államon, de nem látszik, max 2 hét után, akkor is minimálisan. Napi 1 órát tudok vizualizálni, zenehallgatás közben, buszon. Mit gondoltok? Szerintem lehetséges, de néha megakadok, hogy mit kéne elképzelnem. Meg amúgy is már ideje, hogy "magától" is meginduljon a szőrnövekedés arcon, de ezzel rásegítenék. Nem kell a papolás, hogy "ne akarj borostát, örülj, hogy még nincs, mert később sokat kell borotválkozni" stb.. Ezt akarom és kész, bármi tanács, vagy mi segíthet még?
2014. márc. 26. 18:35
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Hajnövesztő? Attól nem lehet semmi baj? Mármint, hogy hormonok terén, vagy valami?
2014. márc. 26. 19:27
 12/36 anonim ***** válasza:

én tudom mire gondolsz, ez az agykontroll.

18 évesen kevés fiúnak van dús szőrzete úgyhogy ne gondold magad kívülállónak.

szerintem ne hagyd abba a vizualizálást képzeld el magadat dús szőrzettel képzeéd el, hogy simogatod a borostádat ahoyg barátnőd avgy csajok mosolyogva néznek rád mert sármos vagy ...stb.

Ezekkel a dolgokkal úgysem fogsz magadnak ártani, mert a lazítást meditálást kicsit rendbe teszi a lelkivilágot.

2014. márc. 26. 19:28
 13/36 A kérdező kommentje:
Én is erről beszélek, ezt csinálom pár napja. Azért is írtam ebbe a témába. Kevés korombelinek van ilyenkor borostája? Osztályomban 7 fiúból 4-nek van olyan, mint egy huszonévesnek, az egyiknek már 14 évesen olyan volt, mint nagyapámnak. A másik három fiún pedig kb 1-1,5 éve "jelent" meg. Haveri körömben már minden második ismerősömnek nő, van aki meghagyja, van aki borotválja..(17-18 éve körüliek)
2014. márc. 26. 19:34
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi provokatív. Nekem nem hiszed el, rendben: tapasztald ki magad, járd be az utat, élvezd valaminek a placebóhatását vagy ami a legjobb, idővel jöjj rá, hogy ez nem így megy. Félelmetes.
2014. márc. 26. 19:39
 15/36 anonim ***** válasza:
Ha zenével, vizualizálással növeszteni lehetne a hajat, szakált a kopaszok már rég hosszú göndör hajúak lennének. :DDD
2014. márc. 26. 19:40
 16/36 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mivel látod, mennyire kevesen tudnak róla, és mennyi a hitetlen is. Már elmondtam, aki nem tud érdembelit hozzászólni, az ne húzza az idejét, és az enyémet sem, köszönöm.
2014. márc. 26. 19:46
 17/36 anonim ***** válasza:
Próbáld az orrodra, és a homlokodra. Legalább légy különleges, ha már különleges módszerrel akarod...
2014. márc. 26. 19:50
 18/36 anonim ***** válasza:
#16 Értem nekem is lenne egy problémám a magasságommal 190cm magas vagyok, hogy lehetnék alacsonyabb úgy 180 cm?:D szerinted vizualizálással alacsonyabb lehetnék?:D
2014. márc. 26. 19:51
 19/36 anonim ***** válasza:
Szia, ugyan azt tudom ìrni, mintaz egyik vàlaszadò: helyzeteket is nyugodtan kèpzelj el. Borotvàlkozol, simpgatod az arc szôröd, stb. Sok sikert és kitartàst!
2014. márc. 26. 19:53
 20/36 A kérdező kommentje:
Miért ne? Minden agyban dől el. Az is, ha valakinek annyi ideje van, hogy ide írogat feleslegesen, és húzza lefelé a másikat.("orr,homlok szőrös válaszoló") Ha valamihez nem tudok hozzászólni úgy, hogy segítsek, akkor nem is szólok semmit, hanem csendben maradok. Ennyire nehéz?
2014. márc. 26. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!