Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan növeszthetek gyorsan...

Baby Firefly kérdése:

Hogyan növeszthetek gyorsan hajat?

Figyelt kérdés
egy 5-10 centi kéne még
2012. febr. 17. 12:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
ricinusolajjal
2012. febr. 17. 12:30
 2/14 anonim ***** válasza:
ezt el ne hidd!de ha szeretnéd hogy letörjön akkor hajrá
2012. febr. 17. 13:21
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
Miért törne le az olajtól? Nem savat öntesz rá, hanem olajat! 2 éve használom és vállig érőről megnőtt derékig, de te már csak jobban tudod, hogy milyen hatásai vannak.
2012. febr. 17. 13:28
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
fodrász vagyok, a 2. elég buta. ricinus tényleg jó. hajtőre ecsettel.
2012. febr. 17. 13:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem majdnem fenékig ér a festett hajam és a ricinustól a szép hosszú hajszálaim letöredeztek.. és hogy miért? azt nem tudom! úgyhogy elhiheted hogy nem viccből írtam!mindent szakszerűen csináltam mégis letört egy csomó hajszálam!Valószínű a festett hajnak nem tesz jót mert az alapból ki van téve káros tényezőnek!és jó lenne ha nem ítélkeznél az intellektuális képességem felett mert amit írtam az nem hülyeség!!!
2012. febr. 17. 16:55
 6/14 anonim ***** válasza:
nézd. semmilyen káros anyag nincs benne, sőt. olajtól lehetetlen dolog, hogy letörik a hajad. inkább a festéssel van a gond, vagy a táplálkozásoddal, esetleg ápolással, kezeléssel. a ricinus maga véletlen egybeesés.
2012. febr. 17. 18:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy a táplálkozásommal v a hajam ápolásával lenne gond!lehet hogy a hajam végére nem szabadott volna kenni az olajat!Elég ragacsos és hiába melegítettem fel letörte a hajszálaimat..és mióta nem kentem magamra azóta hasonló eset sem történt!
2012. febr. 17. 19:00
 8/14 anonim ***** válasza:
:))))
2012. febr. 17. 19:52
 9/14 anonim ***** válasza:
hát annyira azért nem volt vicces..
2012. febr. 17. 19:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Ricinus olaj,el ne hidd hogy törik tőle,tudom mert én is azt használom,és az olaj nem töri a hajat hanem ápolja.
2012. febr. 17. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!