Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valami nem stimmel. Mit tegyek?

Valami nem stimmel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régebben, még olyan 5-6 éve, viszonylag rendszeresen használtam az agykontrollt, de utána ez valahogy feledésbe merült. Ez nem is lényeges, hanem most újra szeretnék és valami nem stimmel. Még a minap olvastam itt a gyakorin olyat, hogy egy ember egyszer lement alfába, és olyan szinten "benne volt", hogy a kezét/lábát nem tudta mozdítani, és ha az anyukája nem kelti fel, akkor nem tudja mi lett volna. Nem tudom, ettől valahogy beijedtem, és amikor ma lementem alfába, olyan volt, mintha kezdtem volna elveszíteni az önuralmamat vagy legalábbis ettől féltem. Ezért fel is keltem. Mit tehetnék?

Kérlek szépen normális válaszokat adjatok! Nem vagyok kíváncsi a "hülyeség, minek, blablbalbla..." válaszokra!

2014. márc. 6. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Alfában tudatodnál vagy, így bármikor ki tudsz belőle jönni. Nekem pár éve többször is előfordult alvásparalízisem. Na az tényleg félelmetes. Tudatodnál vagy, fel akarsz az ágyból kelni, de nem tudsz. Erőlködsz, kelnél felfele, de meg sem mozdulsz. Kezdesz bepánikolni.... de ott is működött a következő: "most háromig számolok. Mire háromhoz érek kinyitom a szememet, felkelek, tudok mozogni, minden rendben" és elkezdtem számolni. Volt hogy elsőre nem működött, akkor kezdtem előről. Ha elsőre nem is másodjára vagy harmadjára mindig felkeltem. Alfa állapotban sosem fordult elő velem, hogy ne tudjam megmozdítani a kezem ha akarom. Pár esetben mikor sikerült mélyebbre mennem, akkor volt, hogy érzetem, a testem nehezebben reagál, tehát valóban ha szét akartam összekulcsolt kezeimet nyitni erősebben kellett akarnom. De általában nem akartam, szóval nincs nagy tapasztalatom. Lehet csak úgy éreztem, hogy most nehezebb lenne mozgatni kezeimet.
2014. márc. 6. 18:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ez most megnyugtatott :) Holnap megpróbálom, jobban mondva megcsinálom újra.
2014. márc. 6. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérem a kérdezőt, olvassa el Erdélyi Judit: Lelki immunológia c. írását!
2014. márc. 6. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:

"Még a minap olvastam itt a gyakorin olyat, hogy egy ember egyszer lement alfába, és olyan szinten "benne volt", hogy a kezét/lábát nem tudta mozdítani, és ha az anyukája nem kelti fel, akkor nem tudja mi lett volna. "

- Kapcsolódó téma: szomnambul hipnózis

Ha esetleg annyira mély (=öntudatlan és akarattalan) szintre hipnotizálja saját magát az illető, akkor esetleg lehetséges, hogy valóban nem tud kijönni az önmaga által létrehozott hipnotikus transzból.

2014. márc. 11. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez velem is előfordult már, habár csak pár hete agykontrollozok. Az első válaszára támaszkodva én is így cselekedtem, szóval elszámoltam háromig és minden rendben lett.

Most megkövezhetnétek, hogy ugyanazt írtam le feleslegesen, de igazából csak azt akartam hozzátenni, hogy én valamilyen oknál fogva nem pánikoltam be. Igazából eszembe se jutott, hogy ilyen is előfordulhat, ezért nem is féltem, hogy úgy maradok.

2014. márc. 12. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!