Micsak az agyunk 50%-at hasznaljuk a tobbit miert nem?
szerintem ha körülnézel magad korul és az embereken kiderül, hogy az emberek nem használjak 100%-ban az agyukat
nem fizikailag jól behatárolható értelemben értem hanem úgy, használja ki a kepésségéit úgy ahogyan tehetne tehát takarék lángon él
ha én motivációt , sikert, agykontrollt tanítanék akkor így magyaráznám
szerintem megfelelő módszerekkel és hozza állással és módszerekkel mindenki zsenibe fejlesztheti magát azon a területének ami igazan érdekli és megszállottja annak a témának területnek ... az agykontroll, sikerguruk, vonzástorvénye, csak mankó és tükör a elhoz vezető úton
mankó, hogy támogasson az úton és tükör , hogy meglásd, hogy te is képes vagy rá csak el kell indulni az úton vagyis ne csak álmodozz róla, hogy pl. hű de jó vagy matékból (valóságban pedig nulla), hanem gyakorol ( ha mindennap megoldasz 1 példát akkor egy év ámulva mar versenyt nyerhetsz a korosztályodban)
tehát a kepésség ott van csak az agyat is tornáztatni kell és maris jobban teljest
tehát az én értelmezésem szerint ez teljesítményben merhető az hogy hány százalék vitatható de TÉNY HOGY A LEGTÖBB EMBER A VÁLÓS KEPÉSSÉGEI ALATT HASZNÁLJA. ha mindenki jól használna akkor nem lenne ennyi szegény ember és gazdag politikus
László24, ha az ötven százalékát használnád, akkor halott lennél. Az agyunkat teljesen kihasználjuk, és kész. Kérlek, tanuld meg használni a kédés és a válaszok között levő lapozgatógombot, vagy a Google nevű keresőprogramot. Köszönöm.
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!