Hogyan lehet javítani, agykontollal, hogy ne csak agyunk 2%-át használjuk?
Agyunk 100%-át használjuk.
Szóval sehogy.
Einstein mondta előszőr a 2%-ot. Mondjuk Én hiszek neki és a tudósok is. Nóbel díjas zseni volt !!
Volt egy film amiben elmondták, hogy a génjeinket sem ismerjük mire való 98% és ezzel párhuzamban nem tudjuk az agyunkat se használni. Valszeg nem is így kell, mint most mi.
... de ezt ugye a Silva könyvben olvastad? :P (Mert én ott. És pont azért kajáltam be, mert állítólag Einsteintől származik. Csak később olvastam Hubbardtől is, és sok, Einsteinnek tulajdonított dologról kiderült, hogy sosem mondott olyat.)
Valaki tud hitelt érdemlő forrást?
Látom, jött cáfolat. Szerintem ezzel keverhette össze Silva: [link]
(Azt természetesen eszemben sincs feltételezni, hogy példányszámnövelő / tanfolyami jelentkezőszám-növelő célzattal szándékosan ferdített volna.)
Einsteinnek fizikából volt Nobel-díja, és nem orvostudományból. Agykapacitásokról nem sok fogalma lehetett.
Számos mondást tulajdonítanak neki, amik el sem hagyták a száját. Attól, hogy valaki rá hivatkozva leírta ezt a könyvében, vagy a weboldalán, még nem válik igazsággá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!