Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan lehet javítani, agykont...

Hogyan lehet javítani, agykontollal, hogy ne csak agyunk 2%-át használjuk?

Figyelt kérdés
Gyakorlat valami ? Tapasztalatok?
2013. ápr. 22. 16:45
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
57%

Agyunk 100%-át használjuk.

Szóval sehogy.

2013. ápr. 22. 16:49
 2/36 anonim ***** válasza:
35%
Ahogy az #1 mondja. Nem tudom, Silva, vagy Hubbard volt az az idióta, aki ezt a 2%-ot kitalálta, de jól bevette a világ nagy része (egy ideig én is).
2013. ápr. 22. 17:37
 3/36 anonim ***** válasza:
44%
Az ezosok valóban csak a 2%ot használják
2013. ápr. 22. 17:43
 4/36 anonim ***** válasza:
46%
2%? Ne túlozz...
2013. ápr. 22. 17:44
 5/36 anonim ***** válasza:
63%
Ez egy hasonlat, de tény, hogy a többség a szellemi képességeinek csak egy kis százalékát használja ki. Agykontrollal ez növelhető, sok gyakorlással.
2013. ápr. 22. 18:32
 6/36 A kérdező kommentje:

Einstein mondta előszőr a 2%-ot. Mondjuk Én hiszek neki és a tudósok is. Nóbel díjas zseni volt !!

Volt egy film amiben elmondták, hogy a génjeinket sem ismerjük mire való 98% és ezzel párhuzamban nem tudjuk az agyunkat se használni. Valszeg nem is így kell, mint most mi.

2013. ápr. 22. 18:35
 7/36 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 22. 18:43
 8/36 anonim ***** válasza:

... de ezt ugye a Silva könyvben olvastad? :P (Mert én ott. És pont azért kajáltam be, mert állítólag Einsteintől származik. Csak később olvastam Hubbardtől is, és sok, Einsteinnek tulajdonított dologról kiderült, hogy sosem mondott olyat.)

Valaki tud hitelt érdemlő forrást?

2013. ápr. 22. 18:45
 9/36 anonim ***** válasza:

Látom, jött cáfolat. Szerintem ezzel keverhette össze Silva: [link]

(Azt természetesen eszemben sincs feltételezni, hogy példányszámnövelő / tanfolyami jelentkezőszám-növelő célzattal szándékosan ferdített volna.)

2013. ápr. 22. 18:49
 10/36 anonim ***** válasza:

Einsteinnek fizikából volt Nobel-díja, és nem orvostudományból. Agykapacitásokról nem sok fogalma lehetett.

Számos mondást tulajdonítanak neki, amik el sem hagyták a száját. Attól, hogy valaki rá hivatkozva leírta ezt a könyvében, vagy a weboldalán, még nem válik igazsággá.

2013. ápr. 22. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!