Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan lehet javítani, agykont...

Hogyan lehet javítani, agykontollal, hogy ne csak agyunk 2%-át használjuk?

Figyelt kérdés
Gyakorlat valami ? Tapasztalatok?
2013. ápr. 22. 16:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

-.-......Istenem a kérdezőnek igaza van!Hogy használhatnánk már a 100%-át?Nem ismerjük az agyat....

De még ha nem is olvastok erről és ilyen hülyék vagytok akkor is mentek az utcán ott volt legalább 1 hónapig hogy az agyunk 5,2( vagy nem is tudom melyik volt odaírva)használjuk.Szóval kérdező ne halgass rájuk majd felnőnek és végre elkezdenek olvasni!De nem igazán tudom hogy lehetne fejleszteni ,ez nagyon bonyolult.

2013. ápr. 27. 18:05
 32/36 A kérdező kommentje:
Nem hallgatok rájuk, mert kötekedő ostbák és semmit sem tudnak a tudományról. Viszont érdekel az agykontrolosok tapasztalatja.
2013. ápr. 27. 18:06
 33/36 anonim ***** válasza:
Én tanultam agykontrollt de sajnos ebben nem tudok segíteni :(
2013. ápr. 27. 19:43
 34/36 anonim ***** válasza:
62%
Használjátok ki az úttest 100%-át! (Vagyis szó szerint egymást érjék a járművek!)
2013. ápr. 27. 23:28
 35/36 anonim ***** válasza:
Azért érdemes megfigyelni a pontozgatókat összevetve a hozzászólások tartalmával, hogy vajon hány százalékura igaz a kérdésben megfogalmazott állítás...
2013. ápr. 28. 13:25
 36/36 anonim válasza:

Az agyunk kihasználtsága függ attól, hogy mit csinálunk. Egyidejűleg nehezen használ bárki 100%-ot. Hiszen ha éhes vagy, fáj a fogad, kanos lettél, de emellett még tüsszögnöd is kell, nehezen gondolkozol idegnyelvű matekpéldákon... Úgy értem háttérbe szorulnak a dolgok. És ezek a zavaró tényezők is kellenek a 100%-hoz.

Azonban a 2% is kevésnek tűnik, ha ezt tekintjük maximumnak. Az Állítólagban (MythBusters) bebizonyították, hogy 35%-ot is ellehet érni. Az angolom nem valami jó, de leszűrtem, hogy az agya 4 részét is egyidejűleg terhelte az egyikük. Így matekozott, szó asszociációkat csinált, memória és képekkel kapcsolatos dolgokat is művelt. Megjegyzem a mítosz 10%-ról tesz említést

Akit érdekel itt a cikk: [link]

2013. máj. 8. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!