Lehet valami baj ha használjuk a quija táblát?
Ezt olvastam a Kiskegyedben.
"A szellemidézés veszélyes dolog. Számos olyan történet kering, ami arról szól, hogy valaki öngyilkos lett néhány héttel a tábla használata után, mert megőrült a szellemek társaságától. Akad olyan is, aki az iskolaudvaron ájult el a tábla használata közben, majd kómába esett és ott is maradt. Van, akit állítólag üldöznek a szellemek, miután használta a beszélő táblát. Egyik történetben sem lehetünk biztosak, ám tény, hogy ennyi riasztó és óvatosságra intő véleményt semmilyen, a szellemvilággal vagy jóslással kapcsolatos más eszközről nem hallani."
Én sem ajánlom. Érdekes, hogy ilyen megmagyarázhatatlan hatalma van.
Van egy másik szellemidézés, amikhez poharak meg gyertya kell... nemtom, pontosan mi a neve, de ezt sem ajánlom, bár nem olyan erős, mint a tábla. A lányosztálytársaim az osztálykiránduláson csináltak ilyet és ennek köszönthetően nem tudtunk aludni rendesen, mert folyton furcsa zajok vettek körül. Emlékszem, a barátnőm úgy félt, hogy sírt is egy kicsit...
Másnap fejmosást is kaptak az ofőtől (nem vicc)
Lehet.
mivel azzal h quija táblával próbálsz kapcsolatba lépni vkivel,azzal meghívod őt.
és akikkel kapcsolatba lehet lépni,ők egy köztes állapotban lévő lelkek. Tehát bevégezetlen dolguk van, v vmi rosszat tettek.
Szóval valószínű h nem egy kedves vki válaszolna neked,miután beinvitálod. én nem szórakoznék ezzel,mivel nem könnyű visszaküldeni..főleg ha ő nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!