Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy tudok belelátni más...

Hogy tudok belelátni más agyába? Hipnotiználni?

Figyelt kérdés
Mindenki képes rá, csak gyakorlás kérdése? Ha igen, hogy tudom gyakorolni, fejleszteni e képességet? Ki bővíteni az agyam hogy ne csak 7%-t használjak hanem többet?!?!?!
2014. márc. 2. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

...

Egy újabb troll kérdés a láthatáron!

1) Az agyunkat TELJESEN kihasználjuk.

2) A hipnózissal francokat sem fogsz elérni, mert a filmekkel ellentétben, a valóságban nem irányítod a pácienst.

3) Hacsak nem vagy orvos, halottkém, vagy boncmester, akkor nem nagyon fogsz mások agyába belátni.

4) Az egyetlen képességed az, hogy ki tudsz GYK-ra írni troll kérdéseket, ezzel tovább rontva az ezó amúgy sem legjobb színvonalát.

5) Mindenki örülne, ha ezzel a "csodás" képességeddel máshol "kápráztatnád" a közönséget. Köszönjük.

névte2en

2014. márc. 2. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Az első mindent elmondott. Én annyi tennék még hozzá, hogy egy idióta vagy, olyan töppedék aggyal, hogy ha belelátnál más fejébe sem értenélm meg belőle semmi.
2014. márc. 2. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:

"töppedék aggyal"

Ezt se hallottam még :D

2014. márc. 2. 21:34
 4/9 A kérdező kommentje:

Az agyunk 7%-t használjuk csak, az átlag ember.

És nem egy regressziós eset történt már, hipnózis.

De látom olyan alacsony szinten működtök, hogy ilyen primitív embernek fölösleges is ilyen témákról írnom.

Ha ennyire tudatlanok vagytok, inkább ne kommenteljétek a negatív gondolataitokat. Köszi.

2014. márc. 2. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt tudnod kell, hogy nem mindenkit lehet hipnotizálni. Mások gondolataiba meg nem lehet sehogyse belenézni és a hipnotizálást se úgy képzeld el, hogy onnantól te irányítod a másik személyt, meg feltétlen szolgád lesz.
2014. márc. 2. 23:15
 6/9 anonim ***** válasza:

I. "Az agyunk 7%-t használjuk csak, az átlag ember. "

Hülyeség.

II. "És nem egy regressziós eset történt már, hipnózis. "

Hülyeség.

De gondolom analfabéta vagy a Google-lal szemben, őgyhogy írok neked egy pár bizonyítékot, hogy hülyeség az egész.

III. Az agyunkat teljesen kihasználjuk. Nyugodtan nézz csak meg egy MRI-s agyvizsgálatot, lehet látni, hogy mindegyik terület aktív tud lenni. Oké, értem én, hogy az eszeddel nem lehettél orvos, de azért youtube is létezik. Még pár érv: Evolúció, vérellátás, agybarázdáltság, agyi területek sérülése és stimulálása, stb.

IV. Nincs regressziós hipnózis. A regressziós hipnózis egy ügyes reklámfogás, ami mellett semmilyen érv nem szól. De ha azt hiszed, mégis: Kérlek, leírnád vagy linkelnéd a működési elvét, persze értelmesen, és nem mindeféle mellébeszéléssel? Én állíthatom, hogy igazából egy atom vagyok, de nincs rá semmi alátámasztásom. Hogy építesz házat falak nélkül?

"Ha ennyire tudatlanok vagytok, inkább ne kommenteljétek a negatív gondolataitokat. Köszi."

Mi vagyunk a tudatlanok? Nem véletlenül te? Aki nem képes használni a gyk keresőjét? Aki feltesz egy kérdést, és utána nem fogadja a válaszokat? Aki a wikit sem képes használni? Aki nem képes érvelni? Aki nem képes kontrollálni a mondatvégi írásjelek begépelését? Aki egy értelmes felhasználónevet sem tud kitalálni? Aki írni sem tud rendesen? Aki olyan dolgokról okoskodik, amihez kicsit sem ért? ÉS még folytathatnám. És de, továbbra is VÁLASZOLNI fogok az ostobák írásaira, mert utálom őket. Ők a társadalom rákfenékjét képző senkik, akiknek annyi a hasznuk, hogy az oxigénből szén-dioxidot csinálnak.

névte2en

2014. márc. 3. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
szia, én nem tudom hogyan fejleszthetnéd, szerintem nézz körül a netes oldalakon. én annyit mondthatok, hogy engem már hipnotizáltak és valóban felébredtem pár óra múlva, és nem is emlékeztem, hogy hol vagyok.
2014. márc. 3. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:

"Hogy tudok belelátni más agyába? Hipnotiználni?"

-Először valószínűleg ki kell fejtened magadat a kollektív hipnózisból (amit embernek, társadalomnak, létnek hívnak),

utána talán már nem lesz kedved senkit sem hipnotizálni.

2014. márc. 11. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Súr, ne gyere már megint ezzel az ostoba "tömeghipnózis" baromsággal.

1) Az erősen introvertált emberek nem hipnotizálhatóak(például jómagam, mert habár többször is voltam pszichológusoknál, még egszer sem sikerült hipnotizálni[még aktív-éber hipnózissal sem]).

2) A tömeghipnózis mind fizikailag, mind pszichológiailag kivitelezhetetlen.

3) A hipnózissal nem fogsz senkit irányítani.

4) A hipnózisnak semmi köze az álmokhoz és az alváshoz, így nehéz lenne belőle felébredni.

5) Azért, mert rengeteg trauma ért eddigi életedben, nem sikerül semmi, és magányosan, egyedül élsz, valószínűleg munka nélkül, legfeljebb alacsony beosztásban, még létezik a valóság. A szomorú életedtől függetlenül megkérlek, hogy nézz utána rendesen a dolgoknak, és majd utána próbálj meg okoskodni. Vagy egyszerűen ébredj fel a létből, az mindenkinek könnyebb lesz.

névte2en

2014. márc. 12. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!