Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Jól csinálom? 16L

Jól csinálom? 16L

Figyelt kérdés

Amióta komolyabban elkezdtem foglalkozni a témával, minden napom olyan, hogy izgatottan kelek fel, készülődés közben boldog vagyok, szinte táncolok, tehát jól indul a napom. Aztán minden reggel 1 órát utazom, az alatt a boldogság és a szeretet túlcsordul bennem, annyira "felspannolom" magam a képzeletemmel. Napközben a suliban mindenkivel jól elvagyok, órákon aktív vagyok, vagy álmodozok. Hazafele és itthon is, folyton csak jó dolgokon jár az eszem és mindig jól érzem magam. A legfontosabb, amit "be szeretnék vonzani", az a szerelem, hogy összejöjjek valakivel komolyan. Még nem volt ilyen kapcsolatom, ami komoly, illetve nincs a környezetemben nagyon senki, akire konkrétan rákoncentrálhatnék, hogy "legyen abból valami", hanem a semmiből kell előteremteni ezt majd, de nem baj, semmi sem lehetetlen. Magabiztos vagyok, elégedett vagyok magammal, de folyton tökéletesítgetem magam. Csak nem bírok várni. Tudom, hogy a képzelődés és az erős szeretet nem elég, hanem el is kell hinnem, hogy megvan, ezért van egy pasi akit elképzelek magamnak, névvel, kinézettel, és a suliban pl úgy képzelem el hogy suli után hova mennénk, akkor miket mondanánk stb, vagy ha kicsit jobban bele tudom magam élni akkor odaképzelem magamhoz, tehát eljátszom, átérzem az egészet. És folyton szerelmeseket látok a buszon, akiket ha látok nem irigység fog el, hanem örülök, vagy folyton szerelmes számok mennek, amikor nagyon benne voltam ebben, bekapcsoltam a rádiót és erről ment egy műsor (az igazi megtalálásáról, kitartásról, stb). És érzem, hogy lesz valaki valamikor, de nem bírok várni! Nem tudom hol a határ a rágörcsölés és az egészséges tervezgetés között? Meg érzem, hogy akkor fogok találkozni ezzel a személlyel, amikor emelkedett hangulatban vagyok valahol, fel vagyok dobva, de nem jár semmin az eszem hanem "jelen vagyok". És ez majd valamikor elér.

Az életben ezen kívül teljesen boldog vagyok, sok barátom van, akikkel most egyre jobb és teljesebb a kapcsolatom, elégedett vagyok magammal, szeretem/űzöm a művészeteket. Csak úgy érzem, olyan sokat tudnék adni magamból és tudnék szeretni valakit, hogy ekkor lennék a legboldogabb, és nem csak azt akarom, hogy engem szeressenek (ezt is) hanem hogy én is tényleg törődhessek valakivel, teljesen megnyíljak neki és mint legjobb barátok szerelmesnek lenni...

2014. febr. 26. 20:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jó sokáig kellett várnod rám, de megjöttem! :)

19/f

2014. febr. 27. 01:44
 12/15 A kérdező kommentje:

utolsó előttinek:

Tényleg úgy érzem hogy más nem hiányzik az életemből. Mindent a saját bőrömön szerzett tapasztalatok alapján ítélek meg és voltam már depressziós, önutáló, amikor átment rajtam minden öngyilkos, durva gondolat. Voltam züllött erkölcstelen vad beképzelt is. És most úgy érzem kiegyensúlyozott vagyok, hogy "kész vagyok", van miből adnom, és kész. Mert a barátaimmal boldog vagyok, ahová járok külön az is boldoggá tesz, de valahogy több kell. Sokan mondják, hogy érettebb vagyok, külsőre is 18-19 nek néznek, és a világnézetem, gondolkodásmódom miatt is. Úgyhogy lehet, hogy idillinek néz ki, de túlestem már azon, hogy akármilyen külső tényező befolyásolja a kedvem. Tudom mi mindennel küzd sok kortársam, és sok ember érzelmileg fejletlenebbnek tűnik, mert azokon én már mind átestem, és önerőből fejlesztettem fel magam idáig, tudatosan, pszichológiát, stb tanulmányozva. Nem vagyok felszínes.

A komoly kapcsolatot meg úgy értetetm, hogy egy érettebb, nálam valamivel idősebb pasival összejönni, egy huzamosabb időre, és nem csak játszadozni vagy csak simán kihasználni egymás testét, mint ahogy ezt tettem eddig. Tudom, hogy minden kapcsolat vége csalódás, de ez az élet, én így szeretem, és nem vagyok naiv, hogy azt higgyem minden örökké tart.

2014. febr. 27. 16:47
 13/15 Firedoom ***** válasza:
Egyet modok: maragyj meg ilyen pozitívnak amíg csak tudsz mert ha fordul a kocka, nagyon hamar elragad a peszimizmus,(saját tapasztalat) örülj amíg örülhetsz, legyél boldog és a szerelem is rádtalál ;)
2014. febr. 27. 19:42
 14/15 anonim válasza:
sokan azt hiszik ennyi idősen hogy ők érettebbek, bölcsebbek, másabbak mint atársai..én is így voltam vele 16évesen. kicsit különlegesnek éreztem magam, már egészen pici koróm óta olyanokkal foglalkztam amivel más kortársom nem. pl általános iskolában már saját jóskártyám volt, meditálni tanultam és stb... aztán most 23évesen tudom hogy nem nem voltam sem érett, sem bölcs csak volt bennem egy szikra amiből talán majd elindul és kipattan valami. ez tényleg olyan hogy minél többet tud az ember annál inkább rájön, hogy semmit sem tud. most érzem úgy hogy tényleg megismerem magam, olyan leckéket dob az élet amiben nagyon erősnek kell lennem és mégis pozitivnak. de még tudom hogy sehl sem tartok mégsem. szóval nehogy azt hidd, hogy éretebb vagy, neked ez már jár, hogy tudsz adni stb...majd később visszatekintve rájössz hogy nagyon rosszul gondoltad. te csak vágysz a szerelmere ennyi, ami nmális egy 16évesnél
2014. febr. 28. 01:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon pozitív gondolkodásmódú életet élsz, aminek a leírtak alapján meg is van az eredménye. Az is lehet, hogy már beindult valami, de ha még nem találkozhatok akkor jobb az úgy. Lehet, hogy az a sorsod, hogy ennyire vágyjál rá. (Aminek szerintem jó eséllyel egy pofára esés lesz a vége, és akkor derül ki, hogy tudod-e fenntartani ezt a pozitív hozzáállást, vagy sem).

Ezt a jó hozzáállást az élethez mindenképpen tartsd meg :), mert a boldogságunk forrása önmagunkban van ;)

2014. febr. 28. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!