Ha csinálom az agykontrollt, és egyfolytában nézek egy képet, akkor szerintetek segít fogyni?
Mondom magamnak, hogy ilyen alakom lesz, ilyen vékony lesz a lábam, stb.(Persze nem irreálisan)MIt gondoltok?Mellette sportolok,és diétázni is elkezdek.
*Akik nem hisznek az agykontrollban most mondom,hogy ne is írjanak, köszi!!!*
Igen, működhet persze, de ugye az agykontrol is úgy működik jól ha konkrétabb vagy.
Szóval konkrét agykontrollos példával a láz úgy is levihető ha egy kis manót képzelsz oda aki lehúzza a "láz" kart a "betegség gépen", de jobb ha tudod mi okozza lázat és azt kezeled agykontorllal.
Esetedben inkább az evést/ éhség érzetedet / kívánt étel tipusokat kellene kondicionálni, mert úgy hatásosabb
a nézegetés meg sanszos.
Nem azt kell mondogatni hogy le fogok fogyni, hanem azt, hogy
Vékony vagyok, nem vagyok éhes.
Mindent megtehetek, amit csak akarok.
Most evés helyett futok egy háztömböt :)
És amikor eszel, akkor pedig:
- Nem bírom megenni az utolsó falatot, odaadom valakinek, hízzon meg ő. Vagy visszarakom a hűtőbe, vagy kidobom.
Én vékony vagyok, nem bírok ennyit enni. Fúj, nem is kell ez a sok kaja.
És mi lenne, ha tündérmesék helyett kevesebbet zabálnál és eljárnál mozogni?
Mert tudod, az működik is.
Persze kérlelheted a jótündért, meg várhatsz míg kifogod az aranyhalat, csak k*rvára nem fog megtörténni egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!