Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha csinálom az agykontrollt,...

Ha csinálom az agykontrollt, és egyfolytában nézek egy képet, akkor szerintetek segít fogyni?

Figyelt kérdés

Mondom magamnak, hogy ilyen alakom lesz, ilyen vékony lesz a lábam, stb.(Persze nem irreálisan)MIt gondoltok?Mellette sportolok,és diétázni is elkezdek.

*Akik nem hisznek az agykontrollban most mondom,hogy ne is írjanak, köszi!!!*

2010. máj. 21. 21:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen, működhet persze, de ugye az agykontrol is úgy működik jól ha konkrétabb vagy.

Szóval konkrét agykontrollos példával a láz úgy is levihető ha egy kis manót képzelsz oda aki lehúzza a "láz" kart a "betegség gépen", de jobb ha tudod mi okozza lázat és azt kezeled agykontorllal.

Esetedben inkább az evést/ éhség érzetedet / kívánt étel tipusokat kellene kondicionálni, mert úgy hatásosabb

a nézegetés meg sanszos.

2010. máj. 21. 22:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor azt fogom képzelni,hogy kis bányászmanók belémbujnak, és a zsírt kapálják vagy nem tudom:) és közben még mondom is magamnak,hogy ilyen leszek!
2010. máj. 21. 22:37
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Basszus elájulok a röhögéstől, zsírt kapálni? Talán gerebléyzni, vagy lefejteni, dehogy kapálni. Az agykontrollal én a szívritmus zavaromat próbáltam kezelni, és sikerrel jártam. Legfeljebb mondogasd magadban, - olvadjon a zsír a hasamról, a combomról stb.
2010. máj. 21. 23:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Nézd, én lefogytam 30 kilót, de nem volt könnyű. Csak egy jó receptet tudok: Nem enni. Ha éhes vagy, akkor igyál, felhígitja a gyomorsavat, és nem érzed. (annyira)
2010. máj. 21. 23:51
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi:)!
2010. máj. 22. 00:36
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem azt kell mondogatni hogy le fogok fogyni, hanem azt, hogy

Vékony vagyok, nem vagyok éhes.

Mindent megtehetek, amit csak akarok.

Most evés helyett futok egy háztömböt :)

2010. máj. 22. 01:22
 7/11 anonim ***** válasza:

És amikor eszel, akkor pedig:

- Nem bírom megenni az utolsó falatot, odaadom valakinek, hízzon meg ő. Vagy visszarakom a hűtőbe, vagy kidobom.

Én vékony vagyok, nem bírok ennyit enni. Fúj, nem is kell ez a sok kaja.

2010. máj. 22. 01:29
 8/11 anonim ***** válasza:
76%

És mi lenne, ha tündérmesék helyett kevesebbet zabálnál és eljárnál mozogni?

Mert tudod, az működik is.

Persze kérlelheted a jótündért, meg várhatsz míg kifogod az aranyhalat, csak k*rvára nem fog megtörténni egyik sem.

2010. máj. 22. 09:57
 9/11 anonim válasza:
23:51-NEM ENNI??és hány hónap alatt? olvastam, ha vki éhezteti magát, attól csak jobban fogy...de mind1...higgy nkm!!!!
2010. máj. 22. 16:09
 10/11 anonim válasza:
sry, az előző komit én irtam..nem fogy, hanem hizik
2010. jún. 7. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!