Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Jól csinálom? 16L

Jól csinálom? 16L

Figyelt kérdés

Amióta komolyabban elkezdtem foglalkozni a témával, minden napom olyan, hogy izgatottan kelek fel, készülődés közben boldog vagyok, szinte táncolok, tehát jól indul a napom. Aztán minden reggel 1 órát utazom, az alatt a boldogság és a szeretet túlcsordul bennem, annyira "felspannolom" magam a képzeletemmel. Napközben a suliban mindenkivel jól elvagyok, órákon aktív vagyok, vagy álmodozok. Hazafele és itthon is, folyton csak jó dolgokon jár az eszem és mindig jól érzem magam. A legfontosabb, amit "be szeretnék vonzani", az a szerelem, hogy összejöjjek valakivel komolyan. Még nem volt ilyen kapcsolatom, ami komoly, illetve nincs a környezetemben nagyon senki, akire konkrétan rákoncentrálhatnék, hogy "legyen abból valami", hanem a semmiből kell előteremteni ezt majd, de nem baj, semmi sem lehetetlen. Magabiztos vagyok, elégedett vagyok magammal, de folyton tökéletesítgetem magam. Csak nem bírok várni. Tudom, hogy a képzelődés és az erős szeretet nem elég, hanem el is kell hinnem, hogy megvan, ezért van egy pasi akit elképzelek magamnak, névvel, kinézettel, és a suliban pl úgy képzelem el hogy suli után hova mennénk, akkor miket mondanánk stb, vagy ha kicsit jobban bele tudom magam élni akkor odaképzelem magamhoz, tehát eljátszom, átérzem az egészet. És folyton szerelmeseket látok a buszon, akiket ha látok nem irigység fog el, hanem örülök, vagy folyton szerelmes számok mennek, amikor nagyon benne voltam ebben, bekapcsoltam a rádiót és erről ment egy műsor (az igazi megtalálásáról, kitartásról, stb). És érzem, hogy lesz valaki valamikor, de nem bírok várni! Nem tudom hol a határ a rágörcsölés és az egészséges tervezgetés között? Meg érzem, hogy akkor fogok találkozni ezzel a személlyel, amikor emelkedett hangulatban vagyok valahol, fel vagyok dobva, de nem jár semmin az eszem hanem "jelen vagyok". És ez majd valamikor elér.

Az életben ezen kívül teljesen boldog vagyok, sok barátom van, akikkel most egyre jobb és teljesebb a kapcsolatom, elégedett vagyok magammal, szeretem/űzöm a művészeteket. Csak úgy érzem, olyan sokat tudnék adni magamból és tudnék szeretni valakit, hogy ekkor lennék a legboldogabb, és nem csak azt akarom, hogy engem szeressenek (ezt is) hanem hogy én is tényleg törődhessek valakivel, teljesen megnyíljak neki és mint legjobb barátok szerelmesnek lenni...

2014. febr. 26. 20:39
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Kicsit csalódottnak érzem magam, hogy nem "gyümölcsözik" a munkám. Mindig is érdekeltek a fiúk, volt hogy pasiztam, de Igazán komoly kapcsolatot mondjuk 2-3 hónapja szeretnék, így komolyan ennyire erősen "dolgozni" rajza csak pár napja kezdtem.
2014. febr. 26. 20:42
 2/15 anonim ***** válasza:

Azért ne csak ezoterikus síkon dolgozz rajta! Tessék elérni, hogy akit kiszemeltél, felfigyeljen rád!

Ja, és csak szerelemből jöjj össze valakivel, mert máskülönben nem lesz jó a kapcsolatotok.

2014. febr. 26. 20:46
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld a klasszikus módszert, nem kell itt semmi " hókusz-pókusz ", elmész szórakozni, ismerkedni és előbb utóbb úgy is összefutsz valakivel akivel kölcsönös lesz a szimpátia onnantól megy minden a maga útján, nem kell túlbonyolítani.
2014. febr. 26. 20:49
 4/15 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nincs kiszemeltem, hanem arra várok, hogy találkozzak valakivel, mert nincs olyan a környezetemben, aki komolyan tetszene. És írtam, hogy fontos, hogy a legjobb barátom is legyen egyben, tehát összepasszoljunk világnézetileg, gondolkodásmódilag.
2014. febr. 26. 20:50
 5/15 A kérdező kommentje:
Eddig ezt csináltam, rengeteg ilyen pasizásom volt, hogy szórakozóhelyen, és csak kihasználtak, és ezért már lezártam a szórakozóhelyen való bulizást. Vagyis nem zárnám ki hogy ott megismerek valakit, és újra találkozzunk, de vannak rossz tapasztalataim.
2014. febr. 26. 20:51
 6/15 anonim ***** válasza:
Apró trükk: Szórakozóhely alatt nem csak diszkó, bár, házibuli, és hasonlók értendők, hanem például mozi, uszoda, sportprogramok, itt nagyobb eséllyel futsz össze olyanokkal akik nem kalandot akarnak, hanem konkrétan Ők is csak ott vannak, kikapcsolódnak, nem olyan szándékkal, hogy akkor felszednek valakit egy alkalomra.
2014. febr. 26. 21:13
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát alapvetően sokat járok el, nem csak bulizni (mostmár nem pasizok egy jó ideje, ha bulizok, hanem csak a barátaimmal vagyok, rájuk koncentrálok), hanem színházba, moziba, hasonló helyekre, könyvtár, kocsma, tényleg sok helyen fordulok meg és hiszek a véletlenekben szóval nem otthon ülök és várom a szőke herceget
2014. febr. 26. 21:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Innentől " csak " türelem :)
2014. febr. 26. 21:37
 9/15 nagylzs ***** válasza:

> Ja, és csak szerelemből jöjj össze valakivel, mert máskülönben nem lesz jó a kapcsolatotok.

Szerelem kell hozzá főleg ilyen fiatalon. A szeretet sokkal fontosabb egy hosszú távú kapcsolatnál. 16 évesen szinte elkerülhetetlen hogy csalódás legyen a vége. Van rá példa, de 99.9%-nak az a vége. De egyik kapcsolat sem értelmetlen, és nem az számít hogy milyen a vége. A közepe és az eleje is éppen olyan fontos.

Ha hosszú távú kapcsolatot akarsz akkor azt javaslom ne csak a szerelmet várd, hanem objektíven próbáld meg eldönteni hogy kivel jönnél ki jól. Ezt 16 évesen nagyon nehéz megtenni...

2014. febr. 26. 22:34
 10/15 anonim ***** válasza:

Hú, hát figyelj, én nem akarok ünneprontó lenni, de nekem túl idilli minden, amit leírtál. Egy 16 éves tininek van a világon a legtöbb problémája. Annyira cukormáz, amit írsz, hogy ne haragudj, de nem tudom elhinni. :/

Én emlékszem milyen voltam 16 évesen, még az eső is azért esett, mert velem akart kiszúrni :D

És szívem, ne csodálkozz, ha valóban ennyire happy az életed, az borzasztó ijesztő lehet. Írtad, hogy magabiztos vagy, vagány, szeretetteljes, meg még sokrétű is ha még művészkedsz is mellé, szóval olyan, mintha neked már nem hiányozna semmi az életedből. :)

Legyél türelemmel, ábrándozz pasikról, de foglald le magad valamivel, mert oké, nagyon sablon duma, de tényleg így van, ha nem görcsölsz rá, magától jön. Kezdj valami olyanba, amin többet töröd a fejed, mint azon, hogy valakivel szeretnél járni. Olvass könyveket, akár ezeket a romantikus ponyvákat, mert az is elősegíti, hogy ne magadra koncentrálj.

Nem kell ehhez semmi agykontroll, meg vonzás törvény, meg mit tudom én. Csak csináld azt, amihez kedved van, és úgyis jön magától minden :)

2014. febr. 27. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!