Hogy felejtsem el? Vagy ne? 14/L
Kérdező! Ha kérdezel az nem baj,jogod van hozzá. De akitől a választ várod annak is joga van tudni,hogy mit kérdezel."Mindig olyan fura érzéseim vannak,hogy a kutya,akit még annak idején kinéztem magamnak." Itt pont van Milyen mondat ez? mit akarsz vele?NEM kellemetlenkedni akarok,csak segíteni a mostani és valamely köv. helyzetben.
14 éves lány vagy. Menhelyben vagy.Nem ismerem az ottani körülményeket,de jó indulattal mondom: Ahelyett,hogy búslakodsz azon,hogy két kutyusod nem lehet,inkább örülj annak,hogy legalább egy van
Sajnálom,de egyszer megtapasztalod majd,sokkal több nem szeretem dolog van az ember életében mint jó
Az emberek azt hiszik akkor lennének boldogok,ha lenne nekik: kincs,hírnév,gyönyör. Ez bizony nagy tévedés Goethe 70 évesen mondta: "Ha összeadnám életem boldog perceit,az két hetet nem tenne ki." Pedig neki aztán jutott ebből is,abból is, amabból is Légy szerény. "Csak a szerénynek nem hoz vágya kínt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!