Létezik a megérzés, vagy az csak egy fogalom?
Figyelt kérdés
Most csak egy példát mondok:
múlt heti xfaktor(vasárnap), de az előző heti is.
már a műsor elején tudtam hogy ki fog kiesni.
akkor amikor Lilu sorolta a továbbjutókat, már előtte kimondtam a neveket amiket mondani fog. (és mind el is találtam)
akkor tudtam azt is hogy már a műsor elején hogy melyik 2 ember fog párbajozni.
ennyire szerintem nem lehet minden véletlen.
2013. okt. 22. 22:42
1/5 anonim válasza:
nincsenek veletlenek. megezesek vannak. csak igy tovabb. fejleszd e kepessegedet. gyakorolj
2/5 anonim válasza:
1.-es szerezz egy nyelvtankönyvet
3/5 Bukor Peti válasza:
valóban van megérzés. nem mindenkinek adatik meg. van akinek megvan csak nem tudja használni. csak így tovább! még sokra viheted vele :-)
4/5 anonim válasza:
Létezik megérzés :) Szerintem mindenkinek van, csak tudni kell használni én már egy ideje gyakorlom és néha már-már tökéletesen megérzem azt, amit szeretnék.Érdemes ezt fejleszteni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!