Gyakran megérzik az emberek hogy mire gondolok, tényleg ilyen ereje lehet a gondolatoknak?
Gyakran ha szóban említek valakit, felhív, ha rá gondolok, később megtudom hogy a másik személynek is eszébe jutottam, van, hogy valamit kigondolok, és egy másik ember is a környezetemben ugyanazt kezdi tenni.
Ez általános jelenség, vagy túl erősek az agyhullámaim, vagy mi?:D ( Nem konkrétan természetfelettinek szánom, mert ez is egyfajta 'kommunikációs forma', csak mostanában felfigyeltem rá.) Ha sokat gondolunk valakire, azt a személy általában megérzi? Mert én ezt vettem le... másnak milyen tapasztalatai vannak ilyen téren?:)
Igen megérzi és a gondolatoknak valóban teremtő ereje van de az őszinte érzés az igazán erős. Tehát nem elég csak gondolkodni hanem jó érzést is hozzá kell társitani de annak nem árt őszintének lennie.
Az, hogy figyelsz arra, hogy gondolataid után mik történek jó mert láthatod egy idő után, hogy azok a pozitív dolgok amiket kigondolsz valamilyen formában megkapod (mégha nem is veszed először észre miképpen).
És a "véletlen" nem lesz többé véletlen hanem tudatos irányítás.
Az emberek tudatalattija "össze van kötve", ezt hívják kollektív tudatalattinak. Ha gondolsz valakire, ez eljut az ő tudatalattijához, de azt már az ő tudatalattija "dönti el", hogy küld-e erről üzenetet az illető agyának, vagyis hogy megjelensz-e a gondolataiban. Remélem, érthetően fogalmaztam. :)
Attól függ, mennyire érzi meg a másik, hogy milyen erős közöttetek a kapcsolat, mennyire vagytok ráhangolódva a másikra.
Nemrég megszakadt a kapcsolatom valakivel, aki nagyon fontos nekem, jónéhány hete nem beszéltünk egymással. A hétvégén véletlenül itthon felejtettem a mobilomat, elutaztam, és többször is furcsa bizsergést éreztem a tarkómban, amit eddig még soha. Amikor hazaértem, 5 nem fogadott hívásom volt az illetőtől. A "bizsergést" azzal magyarázom, hogy amikor éreztem, ő akkor rám gondolt. :)
Igen, a gondolatoknak teremtő ereje van, de nem itt, a Földön csak nagyon kevesen fogékonyak erre.
Majd később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!