Amikre minden nap gondolok, az előbb-utóbb teljesül?
Van egy könyv, A Titok. Ebben azt írja le,hogy amire mindig gondolsz, és elakarod érni, az előbb utóbb teljesül.
Pl.: Én nagyon el akartam érni,hogy a mostani barátnőmmel összejöjjünk, és teljesült, nagyon szerettem volna egy motort, és összejött... Minden nap eszméletlen sokat gondoltam ezekre... Mostanában(6 hónapja) mindig mikor jövök haza a gimiből, arra gondolok,hogy nekem bányáim,gyáraim lesznek, és már már látom magam előtt,hogy hogy fogok belekezdni,mennyi alkalmazottam lesz, milyen országokba fogok szállítani!
Minden egyes nap, ezen jár a fejem, sőt, már álmodtam is ezzel kapcsolatban!
Szerintetek?
szárnyakat akarok növeszteni...szárnyakat akarok növeszteni...szárnyakat akarok növeszteni...szárnyakat akarok növeszteni...szárnyakat akarok növeszteni...szárnyakat akarok növeszteni...szárnyakat akarok növeszteni...szárnyakat akarok növeszteni...
semmi hatása. A RedBull jobb.
Bár sikerülnének a nagyobb vágyaid is, de az már sajnos nem csak tőled és a közvetlen környezetedtől függ, hanem az ország helyzetétől na és a világhelyzettől is.
Az ember álmainak megvalósulását több dolog befolyásolja.
A saját akaraterőd, tehetséged és a lehetőségek ami vagy meg van vagy nem adatik meg soha
Ha tapasztaltad az eredményt minek a kérdés? Megerősités képen?
Egyébként nem csak a gondolatok lényegesek hanem az őszinte érzések ( az érzésekre nagyon figyelj) és nagyon érdemes figyelni a környezetre és a történésekre körülötted.
Mert olykor olyantól jön a segítség a terveidet illetően, akitől nem várnád, vagy olyan esemény jöhet amire azt hiszed elöször semmiség és közbe megváltoztathatja az életedet.
Tehát minden részletre figyelj oda az életedben.
A titok könyvből kimaradt de a webes odalakunk már írják , hogy figyeld a körülötted lévő számokat is.
ha egy számot sokszor tapasztalsz az órán, tv-ben, klipekben, filmekben, villamoson, barát álltal stb.
Akkor menny fel erre az oldalra és nézd meg mit űzzenek. Főleg a terveidet illetően, vagy a kérdéseidre kapsz választ.
" [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!