Miért álmodtam meg egy ismerősöm terhességét?
Júniusban egyszer amikor napközben elaludtam azt álmodtam hogy olvasom egy közösségi oldalon hogy valaki akit ismerek (régen nagyon jó kapcsolatom volt vele, de saját hibám miatt már sajnos ellenkezőleg) na szóval hogy ez a személy fel lett csinálva. Felébredtem és tágra nyitottam a szemem hogy milyen furcsa lenne mert nem tudom róla elképzelni hogy a közeljövőben gyereket vállal. És másnap este olvastam ugyanazon az oldalon szinte ugyanazokkal a szavakkal leírva hogy terhes. Ezen annyira meglepődtem hogy még ma sem tudok gondolni erről semmit és nincs ötletem hogy ez miért történt.
Az is furcsa hogy kb 5 percre hunytam le a szemem és akkor álmodtam, sosem aludtam még ilyen rövidet mintha nem is telt volna idő.
Tavaly ugyanennek a nőnek megéreztem az anyja halálát amikor csak annyiról tudtam hogy "beteg volt". Ebből a 2 szóból pedig bármi lehet.
Miért álmodtam meg hogy valaki más életében mi fog történni?
Valszeg valamilyen kapcsolatban vagytok avval az illetővel, akkor is ha ebben az életben most per pill nem tartjátok a kapcsolatot, attól még lehet hogy valami lélekrokonod vagy másfajta dolog köt össze titeket, azaz vmi mélyebb kapcsolat, ezért kapsz róla ilyen információkat.
Álmok során nem csak a múltból láthatunk részletesen dolgokat, hanem a jövőből is. Elsősorban a következő pár napra vonatkozó információkat. Távoli jövőbe viszont nem érdemes belenézni sokszor mert ugye az még képlékeny, függ az ember döntéseitől (szabad akarat) és attól hogy ki mennyire halad a saját útján.
Azért kicsit megakadt a szemem azon hogy "fel lett csinálva". Biztos nagyon örül ennek, én áldott állapotnak nevezném, szóval ez rá nézve kicsit bántó hogy így hívod.
Köszönöm a válaszokat. :) Nem gondolom hogy megsértődne az illető azon hogy "fel lett csinálva" ahogy ismerem, de igaz hogy elhagyhattam volna ezt a kifejezést :D
Egyébként érdekesek a válaszok. :)))
Gratula :P Lehet hogy nem is a bnőddel vagy lelki rokonságban hanem a gyerekével van vmi lelki kapcsolatod :P
Ez amúgy sztem visszareflektál egy-egy előző életedre o.o
Mindegy.. A lényeg hogy tök jó
Hát ez nagyon érdekes :O Soha de soha nem gondoltam hogy ilyen témával fogok foglalkozni, mert nem hittem benne, de ilyen véletlen egyszerűen nincs, ezek az 5 perces alvások amikben ilyen csodát álmodok... szavakat nem találok rá.
Több mint boldog vagyok ha azzal a kislánnyal van valami lelki kapcsolatom, komolyan :D
Koraszülött lett a baba 1400 grammal született, remélem nem lesz vele valami ... ... baj :O :(
Köszönöm az érdekes információkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!