Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12 nappal az aktus után már...

12 nappal az aktus után már kimutatja a terhességi teszt a terhességet? A dobozra az van ráírva, hogy 7-10. nap után kimutatja, viszont az egyik ismerősöm szerint csak 14 nap után? Akkor ez most, hogy is van?

Figyelt kérdés

2013. szept. 18. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg, hogy elmarad- e a menzesz. Az a legbiztosabb, mert mindenkinél változó az, hogy mikor van a beágyazódás.
2013. szept. 18. 16:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Az még legalább két hét. Addig megőrülök.
2013. szept. 18. 16:26
 3/5 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell megőrülni. Ha két hét múlva várható a vérzésed és 12 napja volt az aktus, akkor teszt nélkül is megmondom neked, hogy nem vagy terhes.
2013. szept. 18. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Igaza van az utolsó válaszolónak! Még akkor biztos, hogy nem vagy terhes. Én két héttel a menzesz előtt még csak a peteérésnél tartottam és akkor bújtam össze a párommal. Rá 14 nappal történt a beágyazódás és 16 nap múlva már egyértelműen pozitív lett a teszt. Türelmet neked!
2013. szept. 18. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Attól még lehet terhes! És aki menses alatt illetve a végén esik teherbe?Nem egy ilyet hallottam már . Lehet ritka, de nem lehet kizárni.Aktus után 14-15 nappal csinálj egy tesztet. De teljesen kizárni a terhességet aktus után 18 nappal lehet...
2013. szept. 18. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!