Nektek is volt már olyan, hogy megálmodtatok valamit elôre?
Figyelt kérdés
Nekem elég gyakran szokott ilyen lenni... ezt szeretném egy picit fejleszteni, hogy ne spontán jöjjenek, hanem én irányítsam, hogy mit szeretnék megálmodni!2013. szept. 7. 12:51
1/11 anonim válasza:
Rendszeresen. Bár nem is álmodom néha,csak úgy jön egy "hülye" gondolat, amit felesleges agyalásnak titulálok, majd másnap megtörténik..akkor meg jön a döbbenet. Én is szívesen fejleszteném, hasznomra válna a munkámban is.
2/11 anonim válasza:
megálmodtam több dolgot is, ami valóra vált.
a szőr feláll a hátamon, ahogy visszagondolok.
3/11 anonim válasza:
Hát én tegnap egy atomtámadást álmodtam Amerikától Európába, szóval reméljük, ez nem következik be.. :)
4/11 anonim válasza:
Megálmodhatnátok nekem a lottó nyerőszámokat :)
5/11 anonim válasza:
Igen,előfordult már. Csak azt nehéz eldönteni, mi az ami valóra is válna utána...
6/11 anonim válasza:
Igen..es valóra vált :o olyan furcsa volt
7/11 ask 85 válasza:
Persze,nálam is szokott ilyesmi előfordulni.
Viszont az az érdekes mikor csak úgy jön egy gondolatom,egy kép bevillan,és rövíd időn belül valóra is válik!
8/11 A kérdező kommentje:
Nekem volt olyan, hogy megálmodtam, hogy mit fogok húzni a vizsgán:D
2013. szept. 7. 19:26
9/11 anonim válasza:
Nem lehet megálmodni dolgokat, csak megéretni (beugrik valami és azt hiszed álmodtad... közben az intuíciód működik).
Az álom az agy játéka, ami megmutatja a test és lélek jelenlegi állapotát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!