S. O. S! Lehetséges hogy a lelkem, és a tudatom egy másik valóságban ragad?
Figyelt kérdés
Legutóbb mikor hallucinogén anyagot használtam, azt tapasztaltam hogy átkerültem egy teljesen másik világba. Tudatomnál voltam, és hatalmas volt rajtam a pánik, mert nem tudtam vissza jönni. Csak hangosan imádkoztam Istenhez hogy segítsen. Persze aztán ismét itt voltam. De rettegek attól hogy valami kóma szerűségbe zuhanok... napokra, hetekre hónapokra, miközben a lelkem és a tudatom ismét egy idegen világban van. Spirituálisan eléggé fejledt, és inteligens ember vagyok. Mindig is álmodozó voltam... Sosem éreztem otthonomnak ezt a világot. Ez alapján mit mondotok, lehetséges ez? Mert csodás dolog a hallucináció, de ekkora árat nem óhajtok érte fizetni.#Hallucináció.
2013. szept. 5. 00:39
21/27 anonim válasza:
ezt olvasd el és valószínűleg minden kérdésedre választ kapsz!
: [link]
22/27 anonim válasza:
"Sosem éreztem otthonomnak ezt a világot."
Hát, pedig, kedves kérdező, jó lesz, ha rájössz, hogy itt és most kell élned. Nincs másik világ, ha valamit akarsz az élettől, azt itt kell elérned.
23/27 anonim válasza:
Ja, és még valami. Ha mindenképp drogokkal akarsz élni, javaslom a túlhajtást. Ezt úgy tudod elérni, hogy beállsz mondjuk kubikolni, és agyonhajtod magadat. Amikor iszonyatosan elfáradsz, és úgy érzed, hogy nincs tovább, nem bírod még a karodat se emelni, akkor még egy hajrával átesel a holtponton, és onnantól már bírod a melót. Ez a túlhajtás is boldogsághormonnal áraszt el, mégha kevesen tudják is. Ráadásul több hasznot is hoz: edzed a testedet, edzed az akaraterődet (erre később szükség is lesz a leszokáshoz), és még pénzt is hoz a konyhára.
24/27 anonim válasza:
Miguel! Neked fogalmad sincs az életről,így ne próbálj tanácsot adni!
25/27 anonim válasza:
Amit Miguel írt, nekem is ismerös. Csak nem tudtam, mért hatot rám úgy. amikor a házamat éíptettem, alaposan tulhajtotam magam.
27/27 anonim válasza:
"drogos" "komcsi" "cigány" "zsidó" ÉS TI MIK VAGYTOK ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!