S. O. S! Lehetséges hogy a lelkem, és a tudatom egy másik valóságban ragad?
A 03:49-es azért ír neked ilyen szépeket, mert (a válaszai alapján) ő is él ilyen szerekkel. De ettől még nem biztos, hogy Ő látja jól a dolgokat, és, hogy neki van igaza.
Ezek a drogok tényleg átrepítenek egy másik valóságba, de ezt a valóságot nem te irányítod, (ahogy te is írtad), nem tudod, hogy merre visz egy út. Én nem használtam még ilyen erős hallucinogént, de már a tény, hogy ennyire be tud indítani, hogy már csak a gondolatától nem tudok szabadulni, olyan, mint egy börtön, mintha be akarna szippantani ez a másik világ, és úgy érzem, ha megtenném, már nem biztos, hogy lenne vissza út. Ennek ellenére folyton kísért a gondolat, a tudat, az érzés, már most sóvárog utána mindenem...szörnyű
Szerintem döntsd el mit akarsz. Azt írtad, hogy hangosan imádkoztál Istenhez.
Én úgy érzem, hogy ezek a drogok nem Istentől valóak, ezek a világok, tudatállapotok sem... valami teljesen más és óriási szakadék van a kettő között..
döntsd el, hogy ezek után merre fele veszed az irányt...
Az ég adta egy vilàgon semmilyen màsik dimenzióba nem kerültél, az àltalad hasznàlt drog egyszerűen csak olyan hormonokat termelt benned, amik az agyi impulzusra hatnak, az agyi idegrendszerre, aminek köszönhetően az idegpàlyàk "megbolondultak", ezàltal eltorzítva a valósàgot. Nyugodj meg, fiam.. sehol sem ragadt a lelked, el sem ment sehova, de az eszed az màr vilàggà ment.. bàr van még esély rà, hogy megjön az eszed ismét, de ahhoz először is àllj le a szerről, mert hosszú tàvon SEMMI jó nem szàrmazhat belőle.
Persze, szuper az a deliriumos àllapot, amíg hallucinàlsz, de hosszútàvon teljesen tönkre teszi a tested és elméd.
Szedd össze magad és hagyd abba!
Kezdj normàlis életet, normàlis emberekkel! :)
>Spirituálisan eléggé fejledt, és inteligens ember vagyok.
Ennek ellenére rosszabbul írsz, mint egy kisiskolás.
Nem kerültél át semmilyen másik világba, csak hallicináltál. Ha ennyire parázol, és mégis drogozol, akkor meg is érdemled magadat.
Ez a másik világ = az anyag világa... itt a lelkek bebörtönözve élnek...
...de kiszabadulni nem könnyű, mert kb. könnyen el is lehet tévedni (a kifelé vezető úton).
Nem rossz ez az élettér, de nekem sem hazám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!