Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan tudnék egy másik...

Hogyan tudnék egy másik szintre lépni az álmaimban?

Figyelt kérdés

Szóval arról van szó, hogy már megtanultam hogyan legyen szexuális álmom, három próbálkozásból egyszer sikerül, de az a gondom, hogy az aktusra nem kerül sor, mert mindig felébredek vagy elfelejtődik a dolog. Nem értem mi lehet a gond? Nem megfelelő körülmények között alszom? Vagy az agyamban még felkell szabadítsak még valamit?

Remélem vannak itt szakértők és tudnak segíteni.

Szép napot emberek!

2013. szept. 1. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

amit te csinálsz, az semmi más, csak önhipnózis, magyarul elmemanipuláció.

Ahhoz h te álmodban mélyebb szintre lépj, az ott kezdődik, h a tudatod felébred álmodban, valós idejű álmod lesz, amit te irányítasz, innen aztán lehet tovább lépni, de olvass a témában pár könyvet, írtak róla eleget.

2013. szept. 1. 09:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Olvastam és olvasok, ezért tartok itt, de elakadtam és a tudatos álom az nem egyszerű én csak álmot akarom kiválasztani, nem akarok tudatosan cselekedni, nem is biztos, hogy képes lennék rá. Ahhoz hogy eljussak erre a szintre, már márciustól gyakorlok és úgy érzem, hogy szinte sehol sem tartok.
2013. szept. 1. 10:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért álmodban akarsz szexelni? Szexel ébren, sokkal jobb.
2013. szept. 1. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:
xd második válaszoló ez ütött :'D
2013. szept. 1. 14:07
 5/8 anonim válasza:
82%

Öld a mobokat kitartóan ! Ha nem megy keress partykat és menj instázni az általában pár szintet mindig dobni szokott ilyen esetben, de mikor az utolsó boss-t ölöd akkor vigyázz mert ha már lent van a fél élete akkor spyke-attackot használ ami ha nincs jó setted akkor meg is ölhet!

Ha még is sem megy akkor vásárol prémiumtagságot! akkor általában folyamatosan van xp bonusod, meg tudsz venni cash-ért xp pluss-t, : +25% 1 órára -->25 e forint

+50% 2 órára --> 45 e forint

+100% 1 napra --> 55 e forint

Ezeket meg tudod vásárolni a weboldalon, fizethetsz SMS-ben meg kártyával!

Remélem segítettem!

By: Troll

2013. szept. 1. 22:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Kell nevessek ezeken a számítógép bu zi gyerekeken, csak nem értem miről hadoválnak. Egyébként, az élő és az álom közötti szexet nem lehet összehasonlítani. Ha nem vagy Adonis, mindennap nem tudsz más csajt döngetni, viszont az álom világba a legjobbakat kapod bérmentve és ingyen. Nem tudsz különbséget tenni az álom és valóság közötti, agyban éled át az érzéseket szintén.
2013. szept. 1. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én tudok különbséget tenni.

Trollkodhatok egy kicsit? Nem lehet, hogy annyira nem vagy Adonis, hogy az álmodbeli csajoknak sem kellesz? :P

Egyébként mit jelent ez a nem adonis-ság? Nem lehetne ezen segíteni valahogy? (Pl. valami sport, ízléses öltözködés, frizura stb.?) Azt mondják, nem annyira a külső, mint a stílus, a fellépés a meghatározó a csajok egy jó részénél.

2013. szept. 2. 00:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Hahaha, én nem mondtam, h bajom van a külsőmmel és azt sem, hogy nincs barátnőm, nem tudom ez, hogy jön ide?
2013. szept. 2. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!