Az agykontroll veszélyes?
Nem veszélyes.
Alapból az a cucc, az elménk, amivel rendelkezünk elég veszélyes, persze. Én jogosítványhoz kötném a használatát, de látod, mindenki össze-vissza rohangál szabadon hülyeségekre használva az agyát. Mi baj lehet, ha kicsit tanulsz a működéséről, a lehetőségeidről, az irányításáról?
Sose feledd, hogy a te elméd a TIÉD, és te irányítod!
Az elme működése szoros összefüggésben van az elfojtott érzelmekkel.
Az agykontroll visszatessékeli ezeket az érzelmeket oda ahonnan jöttek, ahelyett hogy feldolgozná ill. megszüntetné a forrását. Ez időzített bombát csinálhat egyesekből.
Ez az ami veszélyes! Visszaspájzolja a problémákat!
Veszélyes. Egy ismerősöm évekig agykontrollozott. Egyszer történt valami, nem tudom pontosan mi, de azt mondta, hogy egyszer olyat látott, -és nem hallucinált- amit még életében addig soha, nagyon szörnyű volt, és miután feleszmélt rájött, hogy mennyire durva játék igazából ez az agykontroll. Ezután keresztény lett, és Isten segítségével átvészelte a helyzetet, és már semmilyen káros hatása nincs az életére az incidens.
És nyugi, ez nem egy térítőbeszéd, de tényleg így volt, személyesen ismerem az embert, végtelenül jó lelkű, sohasem hazudna ilyet.
Attól mert néhány maradi és elborult elméjű őskeresztyén elme szerint veszélyes, nem kell komolyan venni. Elvégeztem, hiszek Istenben, nem vagyok keresztény és nekem csak segített. Azt követően "ébredtem fel spirituálisan". Akkor kezdtem el jobban utána olvasni bizonyos dolgoknak és akkor lettem úgymond hívő.
Egyszer már leírtam, de leírom még egyszer. Amikor én elvégeztem a tanfolyamot, papok és apácák is jelen voltak, közöttük elég sok katolikus. Úgyhogy nem a gonosztól való, és tudományosan alátámasztott NLP-s (pszichológiai) módszerekkel (is) dolgoznak.
# 6: Ha igaz, amit az ismerősöd mondott, akkor csak kinyithatta a "3. szemét". Betekintést nyerhetett egy pillanatra az asztrál világba, amire nem mindenki van felkészülve. Ezért ijedt meg és menekül vissza a boldog tudatlanságba. Nem hibáztatom, majd máskor talán, ha érettebb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!