Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Fogyás agykontrollal, erre is...

Fogyás agykontrollal, erre is jó? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tornázok,diétázok látszik az eredménye,de az a nagy gondom hogy a vádlimat "örököltem",szóval genetikailag olyan amilyen,nem bírok róla fogyni,nem vastag,de mivel alacsony vagyok ezért feltűnőbb(azt hogy genetikailag ilyen nem magamtól találtam ki,anyumnak,nővéremnek aki 20kilóval nehezebb,nagynénémnek és nagymamámnak is centire pontosan akkora mint az enyém).Arra is lehet használni az agykontrollt hogy a vádlimon is lehessen látni a változást?Én még nem próbáltam,de a párom gyerekkorában volt agykontroll tanfolyamon,nem igazán foglalkozik vele szóval tőle nem bírok segítséget kérni ilyen témában.

2013. júl. 8. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Agykontroll egy hihetetlen nagy pénzlehúzás. Jártam rá, kifizettem, ment az életművész csávó előadása négy napon keresztül és megtanított f**zán relaxálni. Másra nem igazán jó az egész.

Szóval, a válaszom nem. Nem lehet vele fogyni.

2013. júl. 8. 21:49
 2/7 A kérdező kommentje:
sok mindenben tényleg nem működik,pl a páromnak gyerekként beadták hogy lehet pókember és hetekig próbált a falra mászni,viszont régebben mondta hogy vannak olyan területek ahol működött
2013. júl. 8. 22:23
 3/7 anonim válasza:

Természetesen működik ... mindennel működik, csak ha neked vannak a működésével kapcsolatban hamis meggyőződéseid akkor azt fogod tapasztalni is. Szóval ha te eljutsz abba az állapotba, hogy átérezd az egésznek az erejét és csak arra koncentrálsz amit tényleg szeretnél akkor működik. Én azt javaslom, hogy írd le egy papírra azt amit szeretnél elérni és minden nap gondolj rá teljes koncentrációval 10-15 percig. Az fontos, hogy ez ne legyen teher számodra. Élvezettel csináld és ne arra gondolj, hogy egyszer olyan leszel amilyet szeretnél hanem azt, hogy már olyan vagy.

Remélem segítettem. 19/F

2013. júl. 9. 00:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, arra is jó amit írtál. Fogyásra amúgy Paul McKenna - Le tudlak fogyasztani könyvét ajánlom. Vádlira meg sima agykontroll tök jó! Olvasgasd mások sikerélményeit, hogy abból hitet, erőt meríts! Sok sikert! :)
2013. júl. 9. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Simán megoldható! Illetve neked nem lesz egyszerű, mert már egy csomó akadályt építettél fel magadban ezzel kapcsolatban, amik meggátolnak jelenleg a siker elérésében:

"az a NAGY gondom hogy a vádlimat "örököltem",szóval genetikailag olyan amilyen,nem bírok róla fogyni"

Hát ezért nem megy, mert ebben hiszel. Ráadásul vizuálisan megerősíted anyukád, nővéred, nagynénéd, és nagymamád vádlijával. 4 pár vádli egy pár ellen!!! Így mit vársz? Amit programozol, azt kapod. Ezek mellett az elképzelések mellet hogy merne szegény kis vádlid szembeszegülni egy egész tudománnyal, és az ősi családi hagyománnyal?

Új gondolatok: Elöször is mostantól nem vádli, hanem vádlicska, mert egyre vékonyabb.

Aztán át kell programoznod a hitedet. Ha az egész genetikával nem is bírsz szembeszállni, de gondolhatod azt, hogy csak a vádlicska növekedését örökölted, a fogyása pedig már a te saját, független, egyéni műved, ahogy az egész testeden látszik is az eredménye a diétának és a tornának. Miért pont vádlicska lenne kivétel? Végülis kié az a vádlicska? Ki dönti el, hogy az mekkora?

Ha már gondolatban felszabadítottad a vádlicskádat a súlyos törvények alól, és el bírod hinni, hogy sikerül, akkor jöhet az agykontroll. Rengeteg információt találhatsz róla a neten, pár nap alatt elsajátíthatod az alfa állapotot, aztán csináld meg az elmédben a kis titkos laboratóriumodat, ahol mindenféle fantáziadús ötlettel alakíthatod a testedet. Lásd vékonynak a vádlid!

(Plusz gondold át, hogy netán van-e tudat alatt bármi félelmed azzal kapcsolatban, ha te majd kivétel leszel a családban a vékony vádliddal, mert ez is akadály lehet - reméljük nem.)

És gondolkodj pozitívan!

A vádlicskám napról napra egyre vékonyabb.

2013. júl. 9. 17:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Azért írtam le hogy örököltem,mert régebben láttam hasonló kérdést abban meg leszólták a kérdezőt hogy milyen lusta hogy inkább ebben bízik mint hogy tegyen is érte valamit,így a "kedves" hozzászólásokat akartam megelőzni,erre meg a legjobb megoldás ha leírom hogy mi a helyzet.

Amúgy köszönöm,megfogadom a tanácsokat,és tudom hogy a pozitív gondolkodás a legfontosabb és hogy tudjam hogy sikerülni fog.

2013. júl. 9. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden a hiteden múlik,ez olyan,mint a placebó
2013. aug. 19. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!