Hogy lehet lemenni alfába?
Nem olyan hosszút szeretnék,valami rövidebbet,ami tart kb. 10-15 percig.Köszönöm előre! :)
Ui.: Amúgy én ilyen számolósat hallottam.
szia leirom de elore szolok hogy nekem volt olyan hogy nembirtam mozgatni a kezem meg a labam azota nemcsinalom.
SZOVAL.
fekudj le az àgyra (egyedul legyel es ne legyen semmi zavaro zaj) esetleg ha igenyleg ilyen nyugtato zene..kepzeld el hogy lebegsz a vizen...erezd ahogy a hatad vizes es lebegsz..
de MASODIK variaco jott be nekem..
Ugyanigy lefekszel de azt kepzeled el hogy van egy kut amibe van egy nagyon hosszu letra..elkezdesz lefele maszni..erezd hogy fogod a letrat es maszol le...ahogy mesz le egyre sotetebb van..igy fogsz lemenni alfaba ahogy egyre sotetebb van.SOk sikert!
a számolásos:
lefekszel,behunyod a szemedet,picit felnézel és 100-tól elkezdesz lassan visszafelé számolni közben pedig érzed hogy egyre "mélyebben" vagy,egyre messzebb jársz
nekem ez teljesen jól bevált
Fújd ki úgy a levegőt hogy ütközzön a garatodba.
A garatod legyen a levegő útjában. Nálam pár másodperc alatt nem hogy alfába hanem sokkal lejjebb visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!