Hogy lehet, hogy jó pénzért tanfolyamon szinte azonnal megy alfába lemenni, de ha valaki könyvből tanulja több hónap mire elsajátítja, ha egyáltalán elsajátítja?
Az alfába menés lényege, hogy kikapcsold a tudatos agyad működését, és kizárólag a tudatalattira hagyatkozz.
Amikor még csak tanulod, hogyan is kell ezt csinálni, akkor (ahogy előttem is írták) a tudatos agyaddal adod magadnak azt az utasítást, hogy hogyan kapcsold ki a tudatos agyadat.
Ne csodálkozz, hogy ez egy "kissé" bezavar a tudatos agyad működésébe. :)))
Vagyis valóban jobb, ha külső hangként veszed igénybe valakinek a segítségét, mint egyedül próbálkozol begyakorolni.
Nem voltam még ilyenen, DE
Ha bármit meg akarsz tanulni, sokkal könnyebb és gyorsabb olyantól, aki már ismeri a dolgot, és pontosan tudja mit és hogyan kell tenni, mint magadtól, könyvből próbálkozni.
Nem a pénzen van a hangsúly, hanem az információ átadáson és elmélyítésen, ezért ha neked könyvből nem megy, de a dolog érdekel, fizess be egy ilyenre.
Egészségre, tanulásra ne sajnáld a pénzt. Inkább a kicsapongásaidból vegyél vissza.
Én közel 2 hónapig próbálkoztam könyvből elsajátítani az agykontroll módszereit, de nem sokra haladtam. Meguntam a sok sikertelen próbálkozást. Félév alatt összespóroltam a pénzt a tanfolyamra, ahol 2 hét alatt sikerült megtanulnom azt amit könyvből csak szenvedve sikerült. Én nem sajnálom azt a 20e Ft-ot.
A kérdésre válaszolva azért könnyebb, mert ott minden mozdulatunkat irányítják. Ha valami nem világos azonnal lehet kérdezni. Szerintem jobban megéri a 2 hétvége, mint a könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!