Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Kimondja más amit gondolok...

Kimondja más amit gondolok vagy mondok? Hogy van ez?

Figyelt kérdés

Szóval.. egy ideje amikor kimondok valamit általába a tv-be vagy rádióba elmondják ugyanazt.. Vagy ha gondolok valamire, miközbe nem is beszélek valakivel, kimondja ( ha pl mellettem van) És ne nézzetek ezért hülyének, de tényleg néha nagyon durva, amikor kimondok egy mondatot és 1mp múlva a tv-be kimondják ugyanazt.. de nem néztem a tv-t csak úgy ment a háttérbe tehát nem figyeltem rá..

Miért van ez? kezd megrémíszteni

2013. máj. 4. 00:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen,én nevetni szoktam rajta :D De én nem veszem komolyan
2013. máj. 4. 01:09
 2/8 A kérdező kommentje:

most is..viasaton kimondják h dns közbe böngészem a facebookot és az első amit meglátok a kezdő lapon : "DNS"

...:D

2013. máj. 4. 01:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor leírom mire gondolsz: a élet jelezni akar valamit neked :D
2013. máj. 4. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
velem is van ilyen,én is csak röhögök,már meg sem akarom érteni
2013. máj. 4. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy idő után majd megszokod és teljesen természetes lesz :)
2013. máj. 4. 16:10
 6/8 anonim válasza:
Telepária.Természetes jelenség.Nálam is müködik továbbá történéseket is megérzek előre.Bevillannak s megtörténnek lehet párperc múlva de lehet évek múlva.Vannak akik ezen dolgokat nem veszik észre,vannak akik igen.Sok furcsa dolog van a világba amire mi emberek nemtudjuk a választ mi miért van.
2013. máj. 4. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél előfordult már szerintem. Ez csupán véletlen.
2013. máj. 5. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:

véletlen a buták Istene:D

sztem ha melletted lévő mondja ki amire gondolsz annak a kollektív tudathoz lehet köze:)

2013. máj. 10. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!