Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Vajon mi válthatja ki a...

Vajon mi válthatja ki a borzalmas álmokat?

Figyelt kérdés
A véleményeteket, tapasztalataitokat szeretném kérni. Egy ideje, megint borzasztó álmaim vannak. Halálesetek. A szeretteim halála. Borzalmas dolgok, kezdek kikészülni.

2013. ápr. 6. 21:49
 1/7 anonim válasza:
Velem is mindig ez van mikor lefekszem akkor próbálok valami jóra gondolni de mikor elalszok akkor minden rossz lesz úgyan úgy halál esetek engem is nagyon bosszant de már megszoktam mert már kb.2 éve ez van . Sajna de nem tudom miért !
2013. ápr. 6. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez orvosi eset, járj pszichológushoz, esetleg agykontrollra, de lehet huzamosabb jógázás is jót tehet.
2013. ápr. 6. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Az agykontrollt sötétnek mondják, hagyd!

Erősebb kell lenned a sorsnál: ez a feladat.

Buddha-szemmel nézve ezek mind okok és feltételek révén megjelenő, fennálló, majd eltűnő tartamok...

...légy erősebb náluk! Akár nézz át rajtuk.

Mikor megkérdezték, hogy a "tisztábbak"-nak miért vannak rossz álmaik, ezt a választ kapták:

A cadiknak ki kell vennie részét a világ fájdalmából... ez alól senki sem kivétel.

Magam is tapasztalom ezt.

Ne feledd: a félelem a sötét oldal kapuja.... pl. a szeretteinkért való aggódás... lásd Égjáró Anakint!

(Anákot, az Anák-rasszból... anákim)

2013. ápr. 7. 00:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Erősebbnek kell lenned a sorsnál: ez a feladat.
2013. ápr. 7. 01:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Súr jókat ír, annyi teszek hozzá: sokszor a kellemeletlség az álmokban pont az ellenkezőjét jelenti. Lehet, h ép váratlan gyógyulást jelez, vagy más kellemes dolgot.

A halál analógiája lehet pl a kellemetlen dolgok elmúlása, "halála" is, ezáltal a kellemes megszületése.

2013. ápr. 12. 12:33
 6/7 anonim ***** válasza:

A probléma az lehet még, hogy a mai ember nem különösebben őszinte,

inkább manipulált, manipuláló, színlelő.

Őszinte emberekké kellene válnunk.

2013. ápr. 12. 23:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 13. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!