Valakinek van valami ötlete, hogyan utáltassam meg magammal a csokit és a péksütiket?
Egy másik kérdésben írt valaki már hasonlót, hogy képzeld magad elé a túrósbélest vagy amit akarsz és képzelj rá undorító dolgokat, férgeket satöbbi...illetve keress neten egy undorító képet egy kövér nőről, vagy a zabálásról...
Nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk hogy éljünk..a másik meg hogy ha ennyire nem értékeled amikor megeszed, gondold végig, hogy mi lenne ha nem volna rá pénzed, akkor értékelnél heti egy túró rudit is..sok sikert a dologhoz és tényleg tégy valamit mert cukorbeteg leszel vagy úgy elhízol, hogy sohasem megy le, ha ennyi az akaraterőd.
Az én tapasztalatom, megdöbbenésem:
Egy időben ugyanez volt a gondom, bármikor jöhetett az édesség, minden ami finom és csoki van benne vagy édes. Aztán anyukám elkezdett transzplantációs osztályon dolgozni és megtudtuk, hogy a szervezetben élnek gombák bizonyos mennyiségben. Ha ezek elszaporodnak (pl. cukros ételektől), akkor ők egyre éhesebbek lesznek. Gondolj az élesztő felfuttatására (langyos tej és egy kis cukor, anélkül lassan fut fel).
Ha a szervezetünkben több a gomba, akkor az bizony éhes és küldi az üzit az agynak(hormonokkal) hogy ÉHES VAGYOK!!! :D.
Nekem pl egy Diflucan kúra segített(nőgyógyász felírja, de háziorvos is szertinem) és kb fél évig nem is kívántam. Akkor ettem sütit, ha valamilyen ünnep volt a munkahelyen (karácsony stb.) és többen osztogattak sütit. Vannak még így is olyanok, amit nem lehet kihagyni. De ha figyelsz a fehér cukor fogyasztására, akkor tovább tart :).
Én nem ajánlom hogy addig edd magad amíg rosszul leszel, akik ezt ajánlják felelőtlenek. Ha van lappangó orvosi problémád egy ilyen dolog simán felszínre hozhatja vagy aktiválhat valamit.
Ráadásul a semmiért mert nem is hatásos. Maximum 1 hétig nem fogsz belőle tényleg enni, de utána újra elkezded csipegetni. Nem beszélve arról hogy akaraterő hiányában habzsolásra nevelne, esetleg rákapsz arra hogy milyen jó (nem hányásig) ennyit bekajálni egyszerre...Szóval ne tedd..Fejben dőljön el. Olvass könyvet a témában esetleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!