Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan utáltassam meg magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utáltassam meg magam a bnömmel?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt a neten.3 hetig beszelgettünk,telon is stb.Képe alapján tetcik nagyon nagyon.De mikor talalkoztunk megvaltozott a véleményem.Nem egy suly csoportban vagyunk :) stb

nos a lany belémszeretett,én nem szeretem.viszont én azt szeretném,ha ennek minnél hamrabb vége lenne.Sajnos belemenekültem egy olyan kapcsoltba amit nem akarok,mindez azert van mert kur-a jó szivem van :S

hogyan tudnam megutaltatni magam vele?mit tegyek?

Szemelyesen nem koccoltatom le mrt nem akarom megbantani,és nem erdemelné meg.segitsetek.sos!!!

2011. aug. 30. 21:37
1 2 3 4
 1/33 sas15 ***** válasza:
használd a függönyt óvszernek és játszd meg a végsőkig hogy nem érted mi van abba
2011. aug. 30. 21:39
 2/33 anonim ***** válasza:

mindez azert van mert kur-a jó szivem van

hát az egód se lehet kicsi

2011. aug. 30. 21:39
 3/33 A kérdező kommentje:
Nem lebasz-i kell.hanem segitseget kértem!!
2011. aug. 30. 21:41
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Elég gerinctelen dolog.

Ha szakítani akarsz tedd meg.

Ezt a nők szokták csinálni hogy "jaj most megutáltatom magamat" Férfi vagy szakíts vele.

Valóban nem jó helyzet...

Ennyit tudok mondani, hogy vállald fel magad legyél férfi!!

14/f

5/33 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen nem? De mondjuk pl. a neten simán? Jó gyerek lehetsz te. Ha olyan nagy legény vagy, bár helyesírásodon nem látszik, állj ki elé öcsi, és mutasd meg neki, milyen "kur-a" jó szíved van!
 6/33 anonim ***** válasza:
62%
mond a szemébe, hogy nem szereted ,ha normális a csaj akkor megérti, ha nem meg hagyd a p*csába
2011. aug. 30. 21:42
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
F*szség lenne, de sms-ben írd meg neki hogy nem akarod megbántani, de nem vagy szerelmes belé.Ess túl rajta, és ne húzd, mert akkor még rosszabb lesz neki.Most és gyorsan!Túl fogja élni, mint mindneki!
2011. aug. 30. 21:42
 8/33 anonim ***** válasza:
0%
Diplomatikusan koptasd le. Elfoglalt vagy, nem érsz rá. A telód nem működik amikor ő hív, mert vacakol a Sim kártya benne. Az MSN-t uninstalálta az öcséd, találkozni meg nem tudsz vele, mert épp nem érsz rá. Ezt csináld vele 1-2 hétig, ha akkorsem érti, akkor meg mondd meg neki, hogy bocsi, de mégsem vagy az esetem és ennyi.
2011. aug. 30. 21:43
 9/33 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok.a helyesirásba aki bele köt az cseréljen velem,és meglássuk te,hogy fogsz egy erintös telefonrol irni.

nem azt kértem,hogy oktassatok ki,hanem hogy segitsetek a kérdésem ott van,hogy miben!!aki nem tud segiteni az inkább ne is irjon!!!!

2011. aug. 30. 21:45
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

SMS-be?? Hova süllyed a mai férfi társadalom...

Legyetek már emberek!!

14/f

2011. aug. 30. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!