Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utáltassam meg magam a bnömmel?
Megismertem egy lányt a neten.3 hetig beszelgettünk,telon is stb.Képe alapján tetcik nagyon nagyon.De mikor talalkoztunk megvaltozott a véleményem.Nem egy suly csoportban vagyunk :) stb
nos a lany belémszeretett,én nem szeretem.viszont én azt szeretném,ha ennek minnél hamrabb vége lenne.Sajnos belemenekültem egy olyan kapcsoltba amit nem akarok,mindez azert van mert kur-a jó szivem van :S
hogyan tudnam megutaltatni magam vele?mit tegyek?
Szemelyesen nem koccoltatom le mrt nem akarom megbantani,és nem erdemelné meg.segitsetek.sos!!!
mindez azert van mert kur-a jó szivem van
hát az egód se lehet kicsi
Elég gerinctelen dolog.
Ha szakítani akarsz tedd meg.
Ezt a nők szokták csinálni hogy "jaj most megutáltatom magamat" Férfi vagy szakíts vele.
Valóban nem jó helyzet...
Ennyit tudok mondani, hogy vállald fel magad legyél férfi!!
14/f
21 éves vagyok.a helyesirásba aki bele köt az cseréljen velem,és meglássuk te,hogy fogsz egy erintös telefonrol irni.
nem azt kértem,hogy oktassatok ki,hanem hogy segitsetek a kérdésem ott van,hogy miben!!aki nem tud segiteni az inkább ne is irjon!!!!
SMS-be?? Hova süllyed a mai férfi társadalom...
Legyetek már emberek!!
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!