Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan utáltassam meg magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utáltassam meg magam a bnömmel?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt a neten.3 hetig beszelgettünk,telon is stb.Képe alapján tetcik nagyon nagyon.De mikor talalkoztunk megvaltozott a véleményem.Nem egy suly csoportban vagyunk :) stb

nos a lany belémszeretett,én nem szeretem.viszont én azt szeretném,ha ennek minnél hamrabb vége lenne.Sajnos belemenekültem egy olyan kapcsoltba amit nem akarok,mindez azert van mert kur-a jó szivem van :S

hogyan tudnam megutaltatni magam vele?mit tegyek?

Szemelyesen nem koccoltatom le mrt nem akarom megbantani,és nem erdemelné meg.segitsetek.sos!!!

2011. aug. 30. 21:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
ha valakivel egyetlenegyszer találkozol, az miért járás? meg "belédszeretett"???? ugyan már. én nem értem,most ettől mitől is lett ő a barátnőd. nem értem én a mai fiatalokat...
2011. aug. 30. 22:04
 22/33 A kérdező kommentje:

22:01-nek tudod nem vagyok olyan,hogy megbantok másokat.Megakarom menteni attól,hogy ne szenvedjen,ne sirjon.és akkor még én vagyok a ge-i mi??????

nem akarok vele személyesen talalkozni többet :D

na mind1 kaptam jó pár választ,de még a kérdésemre senki sem felelt :( :)

2011. aug. 30. 22:04
 23/33 anonim ***** válasza:
21.48-as vagyok, de én is azt modnom, amit a többiek, ne magadat utáltasd meg vele, mert lehet akkor még rosszabbul fogsz kijönni belőle...írj neki egy levelet, vagy hívd fel, hogy bocsi, de ez van meg ez, ne haragudj, de szerintem jobb, ha most mondom el stb...stb...engem is küldtek már el ilyen indokkal, hogy élőben tök más vagyok, mint képeken, csak épp a hátam mögött tudatták vele, ami szintén sem esik jól, de nem haltam bele, amint látod, max majd jól megszopat egyszer valamivel, de ne foglalkozz vele annyitt, csak mond meg neki:D
2011. aug. 30. 22:05
 24/33 anonim ***** válasza:

22:01 vagyok :)

Akkor inkább találj ki valami kifogást ha ennyire nem akarod megmondani neki. Ne utáltasd meg magad :)

Mondd, hogy nem vagy felkészülve egy kapcsolatra, vagy még az exedet szereted... Kell a szabadság stbstb. :)

De még mindig azt javaslom személyesen mondd el neki :)

2011. aug. 30. 22:09
 25/33 anonim ***** válasza:
jó lehet döngetni sex-re jó lehet
2011. aug. 30. 22:10
 26/33 anonim ***** válasza:

Szerintem is személyesen mondd el, öszintén.

Pár éve jártam egy sráccal. 1 hónap után csak egy levelet küldött Iwiwen ráadásul, hogy ne haragudjak, de ö összejött a volt barátnöjével.

Nem amiatt haragudtam, hogy összejött vele, hanem, hogy annyiba nem vett, hogy személyesen mondja el ezt!

Egy másik meg smsben szakított. Attól is robbantam, hiszen nem ártottam neki, annyi tiszteletet nem kaptam, hogy legalább felhívott volna!

Mindenki a virtuális karakterek mögé rejtözik és kezd elegem lenni.

Kérlek inkább válaszd a kellemetlenebb, ámde korrektebb megoldást!

23/N

2011. aug. 30. 22:11
 27/33 anonim ***** válasza:
szerintem mondd el őszintén mit érzel, meg fogja érteni.
2011. aug. 30. 22:19
 28/33 anonim ***** válasza:

Sima ügyed van, ilyenkor még bármit tehetsz.

Nekem az exem nem mondott semmit, nem szakított, vagy minek nevezzem, csak egyszerűen felszívódott, mint annak rendje.

Pedig mi szexeltünk is, nem is 1x...

Ti semeddig sem jutottatok.

Amúgy ha nem jön be, akkor ezt finoman is a tudtára lehet adni, nem kell hazudnod, de megbántani sem fogod, egyszerűen annyi, megmondod neki, hogy kell egyfajta vonzalom, ami az első találkozáskor is már megvan, ez itt hiányzott, és nem hiszed, hogy ki fog alakulni, ne erőltessétek a dolgot.

De ne húzd az idejét, ne várasd fölöslegesen!!!!!

2011. aug. 30. 22:26
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Állj elé, és mondd meg. Ne legyél puhap*cs! Egy 21 éves pasi legyen már ennyire felnőtt... Semmi értelme magadra haragítani direkt. Úgyis haragudni fog, ha megmondod neki, hogy nem tetszik, de még mindig emberibb, mint sunnyogni. Ez az én véleményem.

23/L

2011. aug. 30. 22:34
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki személyesen!

Ez a legjobb, amit tehetsz!

16/F

2011. aug. 30. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!