Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utáltassam meg magam a bnömmel?
Megismertem egy lányt a neten.3 hetig beszelgettünk,telon is stb.Képe alapján tetcik nagyon nagyon.De mikor talalkoztunk megvaltozott a véleményem.Nem egy suly csoportban vagyunk :) stb
nos a lany belémszeretett,én nem szeretem.viszont én azt szeretném,ha ennek minnél hamrabb vége lenne.Sajnos belemenekültem egy olyan kapcsoltba amit nem akarok,mindez azert van mert kur-a jó szivem van :S
hogyan tudnam megutaltatni magam vele?mit tegyek?
Szemelyesen nem koccoltatom le mrt nem akarom megbantani,és nem erdemelné meg.segitsetek.sos!!!
22:01-nek tudod nem vagyok olyan,hogy megbantok másokat.Megakarom menteni attól,hogy ne szenvedjen,ne sirjon.és akkor még én vagyok a ge-i mi??????
nem akarok vele személyesen talalkozni többet :D
na mind1 kaptam jó pár választ,de még a kérdésemre senki sem felelt :( :)
22:01 vagyok :)
Akkor inkább találj ki valami kifogást ha ennyire nem akarod megmondani neki. Ne utáltasd meg magad :)
Mondd, hogy nem vagy felkészülve egy kapcsolatra, vagy még az exedet szereted... Kell a szabadság stbstb. :)
De még mindig azt javaslom személyesen mondd el neki :)
Szerintem is személyesen mondd el, öszintén.
Pár éve jártam egy sráccal. 1 hónap után csak egy levelet küldött Iwiwen ráadásul, hogy ne haragudjak, de ö összejött a volt barátnöjével.
Nem amiatt haragudtam, hogy összejött vele, hanem, hogy annyiba nem vett, hogy személyesen mondja el ezt!
Egy másik meg smsben szakított. Attól is robbantam, hiszen nem ártottam neki, annyi tiszteletet nem kaptam, hogy legalább felhívott volna!
Mindenki a virtuális karakterek mögé rejtözik és kezd elegem lenni.
Kérlek inkább válaszd a kellemetlenebb, ámde korrektebb megoldást!
23/N
Sima ügyed van, ilyenkor még bármit tehetsz.
Nekem az exem nem mondott semmit, nem szakított, vagy minek nevezzem, csak egyszerűen felszívódott, mint annak rendje.
Pedig mi szexeltünk is, nem is 1x...
Ti semeddig sem jutottatok.
Amúgy ha nem jön be, akkor ezt finoman is a tudtára lehet adni, nem kell hazudnod, de megbántani sem fogod, egyszerűen annyi, megmondod neki, hogy kell egyfajta vonzalom, ami az első találkozáskor is már megvan, ez itt hiányzott, és nem hiszed, hogy ki fog alakulni, ne erőltessétek a dolgot.
De ne húzd az idejét, ne várasd fölöslegesen!!!!!
Állj elé, és mondd meg. Ne legyél puhap*cs! Egy 21 éves pasi legyen már ennyire felnőtt... Semmi értelme magadra haragítani direkt. Úgyis haragudni fog, ha megmondod neki, hogy nem tetszik, de még mindig emberibb, mint sunnyogni. Ez az én véleményem.
23/L
Mond meg neki személyesen!
Ez a legjobb, amit tehetsz!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!