Valakinek van valami ötlete, hogyan utáltassam meg magammal a csokit és a péksütiket?
Figyelt kérdés
FOLYAMATOSAN csokit és péksütiket eszem, már észre sem veszem, ha elém rakják, akkor 5 perc alatt elfogy és nem is emlékszem rá később.. szóval nincs is igényem rá, de megeszem. Komolyan szeretnék valahogy megundorodni ezektől, mert megakadályoz abban hogy normálisan kövessem a diétámat. Mit vizualizáljak és mondogassak magamnak? Hogy milyen undorító dolog a csoki?:D Persze tudom hogy nem az, de egy darabig szeretném kiűzni az életemből.2013. márc. 21. 21:33
1/19 anonim válasza:
"boldogsághormon" én is elűzni akarom. Kíváncsi vagyok milyen választ kapsz :)
2/19 anonim válasza:
akárhányszor beleharapsz 1be vágd pofán magad tiszta erőből.egy idő után már vagy nem kívánod emiatt vagy nem marad fogad és nemtudod megenni.amúgy meg minden csak akarat kérdése.
4/19 A kérdező kommentje:
Na jó, tudom hogy hülye kérdés volt. Nem annyira szeretném pofozgatni magam az utcán, ennyit azért mégsem ér :D Majd valahogy kitalálom magamnak. Azért köszi!
2013. márc. 21. 22:58
5/19 anonim válasza:
jaj, na, nekem is segítsen valaki!!! én a péksütit nem kívánom, de a csokit igen. :( ma este is ettem kb 5 sort egy táblából :(
6/19 anonim válasza:
Egyszer versenyeztünk a barátnőmmel,hogy ki bír több rafaellót megenni...( adott volt hozzá a termék) hányásig ettem. eltelt kb 8 év amire újra meg tudtam enni egy darabot. Lehet a csokinál is bejön :)
7/19 anonim válasza:
Ez csak az én elméletem, de nálam bevált, mert függő voltam, most mege egyáltalán nem kívánom. A lényeg az akarat. Bemész egy pékségbe, és meglász egy nagyon csábító csokis péksütit, akkor ne arra gondolj, hogy megveszed, mert nagyon finom, hanem arra, hogy megint kiadnál valamire 200-300 forintot. Vagy szimplán fordulj el onnan.
8/19 anonim válasza:
Amit még akartam mondani, hogy nem kell megutálnod, csak ne legyél fügő. Akarat, Akarat és akarat!
9/19 anonim válasza:
Nekem a Kőbányaival volt ilyen. Mit lehet tenni, nagyon jól eltalálták az ízét, és sose voltam tőle másnapos. A túladagolás, hányásig zabálás nem vált be, ahogy senkinél. Ellenben amióta nagyra becsülöm, rettentően szeretem, átélem mélyen az élvezetét, azóta néha-néha elkortyolok egyetlen dobozzal, és hatalmas jó így is. Szerintem édességre is működnie kell. Vegyél igazán jót, és költsd el szépen, már-már rituálisan, és ami a legfontosabb: átadva magadat a teljes és aprólékos műélvezetnek! :)
10/19 anonim válasza:
Vedd kezedbe a csokit/péksütit és nézd. Képzeld el, hogy ezeket eszed. Majd képzeld el magadat szomorúan, rossz fogakkal, kövéren. Közben lásd megad és érezd, hogy szomorú vagy. Majd vegyél a kezedbe egy almát. Most képzeld el azt, hogy ezt eszed és egészséges, vidám ember vagy, aki jól nézz ki, mindenki dicséri, stb....
De tényleg működhet a hányásig evés is. Egyszer én is rosszul lettem a Rafaellótól, van vagy 15 éve biztos, de a mai napig nem kívánom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!