Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valakinek van valami ötlete,...

Valakinek van valami ötlete, hogyan utáltassam meg magammal a csokit és a péksütiket?

Figyelt kérdés
FOLYAMATOSAN csokit és péksütiket eszem, már észre sem veszem, ha elém rakják, akkor 5 perc alatt elfogy és nem is emlékszem rá később.. szóval nincs is igényem rá, de megeszem. Komolyan szeretnék valahogy megundorodni ezektől, mert megakadályoz abban hogy normálisan kövessem a diétámat. Mit vizualizáljak és mondogassak magamnak? Hogy milyen undorító dolog a csoki?:D Persze tudom hogy nem az, de egy darabig szeretném kiűzni az életemből.
2013. márc. 21. 21:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
"boldogsághormon" én is elűzni akarom. Kíváncsi vagyok milyen választ kapsz :)
2013. márc. 21. 21:42
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
akárhányszor beleharapsz 1be vágd pofán magad tiszta erőből.egy idő után már vagy nem kívánod emiatt vagy nem marad fogad és nemtudod megenni.amúgy meg minden csak akarat kérdése.
2013. márc. 21. 22:25
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a Csoki?
2013. márc. 21. 22:38
 4/19 A kérdező kommentje:
Na jó, tudom hogy hülye kérdés volt. Nem annyira szeretném pofozgatni magam az utcán, ennyit azért mégsem ér :D Majd valahogy kitalálom magamnak. Azért köszi!
2013. márc. 21. 22:58
 5/19 anonim válasza:
jaj, na, nekem is segítsen valaki!!! én a péksütit nem kívánom, de a csokit igen. :( ma este is ettem kb 5 sort egy táblából :(
2013. márc. 21. 23:06
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer versenyeztünk a barátnőmmel,hogy ki bír több rafaellót megenni...( adott volt hozzá a termék) hányásig ettem. eltelt kb 8 év amire újra meg tudtam enni egy darabot. Lehet a csokinál is bejön :)
2013. márc. 21. 23:26
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak az én elméletem, de nálam bevált, mert függő voltam, most mege egyáltalán nem kívánom. A lényeg az akarat. Bemész egy pékségbe, és meglász egy nagyon csábító csokis péksütit, akkor ne arra gondolj, hogy megveszed, mert nagyon finom, hanem arra, hogy megint kiadnál valamire 200-300 forintot. Vagy szimplán fordulj el onnan.
2013. márc. 21. 23:27
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Amit még akartam mondani, hogy nem kell megutálnod, csak ne legyél fügő. Akarat, Akarat és akarat!
2013. márc. 21. 23:28
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem a Kőbányaival volt ilyen. Mit lehet tenni, nagyon jól eltalálták az ízét, és sose voltam tőle másnapos. A túladagolás, hányásig zabálás nem vált be, ahogy senkinél. Ellenben amióta nagyra becsülöm, rettentően szeretem, átélem mélyen az élvezetét, azóta néha-néha elkortyolok egyetlen dobozzal, és hatalmas jó így is. Szerintem édességre is működnie kell. Vegyél igazán jót, és költsd el szépen, már-már rituálisan, és ami a legfontosabb: átadva magadat a teljes és aprólékos műélvezetnek! :)
2013. márc. 22. 10:37
 10/19 anonim ***** válasza:

Vedd kezedbe a csokit/péksütit és nézd. Képzeld el, hogy ezeket eszed. Majd képzeld el magadat szomorúan, rossz fogakkal, kövéren. Közben lásd megad és érezd, hogy szomorú vagy. Majd vegyél a kezedbe egy almát. Most képzeld el azt, hogy ezt eszed és egészséges, vidám ember vagy, aki jól nézz ki, mindenki dicséri, stb....

De tényleg működhet a hányásig evés is. Egyszer én is rosszul lettem a Rafaellótól, van vagy 15 éve biztos, de a mai napig nem kívánom. :)

2013. márc. 22. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!