Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehet-e villámolvasással...

Lehet-e villámolvasással matematikát és fizikát tanulni? Próbálta-e már valaki?

Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 12:00
1 2
 11/15 anonim válasza:

A matematikában és a fizikában az a gyönyörű, hogy nagyon tiszta tudomány, nem olyan mint a Történelem, vagy a magyar, hogy lehet így is és lehet úgy is.

Én a főiskolán akkor értem el végre jó eredményeket, amikor rászántam az időt mindenre, és ha egy apró dolgot is nem értettem, addig nem mentem tovább, míg meg nem értettem. Nincs annál nagyobb élmény, amikor igazi stabil tudásod van, és egy hülye képletet nem bemagolsz, hanem mögé látsz. Ettől kezdve lesz igazán gyors és hatékony a tanulásod úgy, hogy te megad fogod élvezni, a társaid pedig a te segítségedet fogják kérni. Olvasni, magolni matekot? Felejtsd el! MEGÉRTENI, LEVEZETNI, MAGADNAK!!! Fáj? Fárasztó? Igen az, de megszokod, és ha így teszel sokszorosan térül majd meg az életedben az, hogy képes voltál megmozgatni az agyad. A gondolkodás fárasztó, a magolás olyan mint a vers tanulás...a hülye is képes rá.

Kérlek téged, örülj neki, hogy van lehetőséged arra, hogy tanulj, használd ki az időd, nem fogod megbánni!!!

2013. márc. 5. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:

az előző válaszolóval teljesen egyetértek, bár nem jeleskedtem a szigorlaton (Műszaki Egyetem), mai napig élvezem, ha valamilyen matematikai problémával kerülök szembe.

A random véletlent jelent.

2013. márc. 5. 11:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Szégyeld magad. Milyen matektanár akarsz lenni. A matektanárnak gyerekeket kell majd matematikára oktatni. Szerencsétlen gyerekek mit fognak majd tanulni egy ilyen úgynevezett "matektanártól".
2013. márc. 5. 18:16
 14/15 J.Szandra válasza:
Nem mert ezek nagyin sok tanulást igényelnek, nem lehet ezeket csak úgy átfutni gyorsan!!!!!! :////
2013. márc. 7. 13:15
 15/15 anonim válasza:

Teljesen igaza van az előző hozzászólóüknak. Hidd el tapasztalatból beszélek (spec.mat. tagozatra jártam, fizikus szakot végeztem+kb 40 tanítványom volt gimis,egyetemista). Tapasztalatból beszélek (beszélünk). a matekba ha egyetlen logikai lépést, vagy akár jelölést nem értessz, akkor TELJESEN elakadsz, és nem fogsz tudni továbblépni. Nem az a lényeg, hogy "megtanuld", hanem hogy megértsd, ahhoz pedig neked magadnak kell végigmenni a levezetésen, a feladatok megoldásán.

"MEGÉRTENI, LEVEZETNI, MAGADNAK!!! Fáj? Fárasztó? Igen az,"

Van egy híres idézet: "nem vezet királyi út".

Ha el vagy akadva, akkor keress valakit aki el tudja magyarázni, az segíthte, de a melót azzal se tudod megspórolni (de segíthet továbblépni ha elakadtál)

2013. márc. 7. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!