Lehet-e villámolvasással matematikát és fizikát tanulni? Próbálta-e már valaki?
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 12:00
2/15 A kérdező kommentje:
Őt még nem ismerem....
2013. febr. 28. 14:21
3/15 anonim válasza:
Sehogy. A matekot és a fizikát meg kell érteni, nem lehet bemagolni.
4/15 A kérdező kommentje:
Matektanár szakos vagyok, tehát van előképzettségem, így sincs esélyem gyorsabban tanulni?
2013. febr. 28. 18:28
5/15 anonim válasza:
De, az előképzettség biztosan segít, de attól még a villámolvasás nem működik itt.
6/15 anonim válasza:
Dehogynem működik! Csak nem úgy mint a varázslat. Voltam tanfolyamon, ott el is mondják,hogy attól még,hogy fotóolvasod a tananyagot, attól még kell tanulni rendesen is, de a fotóolvasás nagyban segít. Persze szoktak lenni sima fotóolvasással is sikerélmények,de az tök random, nem lehet rá számítani, de néha mégis spontán aktiválódnak a dolgok.
7/15 Tommio válasza:
Nem. :D
Vagy megtanulod és érted, vagy nem.
Az elmélet egy kész kín, és gyakorlat nélkül pedig meg sem érted. Kb. 25× olvastam el a riemann-integrálás definícióját, de már nem is emlékszem rá. Azt hittem, ha tudni fogom, mindent fogok tudni. Aztán beletapostam a diff.egyenlet rendszerekbe...
Ha belefogsz, nincs megállás...
8/15 anonim válasza:
Mi az, hogy random? (Nálam pirossal aláhúzva.)
9/15 anonim válasza:
Nem lehet.Ez is a pénzről szól.Elmész az előadásra sokad magaddal,kifizetitek a nem kevés részvételi díjat,az előadó gazdagszik.Ez a villámolvasás,villámtanulás.Ő villámolvasással megszámolja a bevételt,te villámtanulással rájösz,hogy átvertek.
10/15 anonim válasza:
Előző vagyok,még annyit hozzáteszek,hogy néztem róla videót,hát kész röhely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!