Van olyan hogy lélektárs?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 21:54
3/12 anonim válasza:
de igenis van, nekem van, igaz csak 2... eddig :)
5/12 anonim válasza:
Mint szó: nincs, mert helyesen lelki társ.
Mint jelenség: igen, van.
6/12 anonim válasza:
Előzőnél a pont, de az ilyet legközelebb megfelelő kategóriába légyszi :)
7/12 anonim válasza:
Lelki társ? Nagyon szerencsés az aki megtalálta. Szerintem az emberek többségének nincs.
Egyáltalán feltenném a kérdést, létezik érdek nélküli barátság?
Fiatal korban még lehet, így gondolni, de amint másik iskolába kerülnek, mindjárt kiderül, hogy nem is volt igazi,barátság mert nem is törődik velem.
Lelki társ? Szerintem nem létezik, csak egyes élet szakaszokban van egy két ismerős. De amint változik a helyzetünk, álltalában a barátok is változnak.
Lelki társ, aki mindenbe kitart mellettünk? Szerencsé aki megtalálta.
8/12 anonim válasza:
Lelki társ magyarosabb. És nincs, mert nincs olyan, hogy lélek.
9/12 anonim válasza:
Létezik lelki társ. Nem megtalálni kell őt, hanem (csúnya szó) kitermelni. Mivel az ember folyamatosan változik, csakis olyan valaki lehet lelki társad, aki veled él. Jelesül a házastársad. Csak együtt élő társak képesek arra ugyanis, hogy hosszú időn át azonos irányba változzanak. Nagyon őszinte és egymásrautalt kapcsolat kell ehhez.
10/12 anonim válasza:
van,de ennek mi köze van az agykontrollhoz vagy magához az ezotériához?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!