Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hallottam róla hogy valaki...

Hallottam róla hogy valaki túl mélyre ment le meditálása során és ott maradt vagy megbolondult lehetséges ez?

Figyelt kérdés

2012. nov. 17. 19:57
1 2
 11/20 Zsizsik666 ***** válasza:

"meditációval utazni "

mit használsz hozzá?

2012. nov. 18. 11:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Ebböl is látszik, hogy azt se tudod mit beszélsz kérdezö. Hova utaznál már a meditációval? Ez egyáltalán nem arról szól.
2012. nov. 18. 13:13
 13/20 A kérdező kommentje:
de oda megyek ahova akarok képzeletben és látom mi folyik ott (csak oda tudok elmenni ahol már jártam)
2012. nov. 18. 13:22
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
Aha.. ezt úgy hívják, hogy képzelgés, álmodozás.
2012. nov. 18. 15:23
 15/20 Shai-Hulud ***** válasza:

A Parlamentben még nem jártál véletlenül?

Mert igazán jó lenne tudni, hogy mi folyik ott...

Ha esetleg azt látod, elmondhatnád nekünk gyarló halandóknak.

2012. nov. 18. 16:07
 16/20 anonim ***** válasza:

szóval, ahol jártál tisztán vissza tudsz emlékezni

nos ez elég jól hangzik

ha ilyet mindenki tudna akkor nem lenne nagyszám, de ez nem így van

és meddig tartott neked ezt kifejleszteni, egyáltalán, hogyan gyakorlod ezt?

vagy így születtél

de a kérdésedre a válasz egyébként, az abszolút NEM

2012. nov. 18. 22:46
 17/20 A kérdező kommentje:
sajnos a parlament mindig zárva van menni akarok a belépő meg túl drága /komolytalan kérdésre vicces válasz/
2012. nov. 19. 18:41
 18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon ismerős vagy nekem nem találkoztunk már
2013. szept. 11. 21:42
 19/20 anonim ***** válasza:

"én amúgy saját magam fejeztettem ki mindezt nem tanultam agykontrollt képes vagyok emberek gondolatát érezni embereket irányítani jövőt megérezni és meditációval utazni (ne nagy dolgokra gondoljatok)nem vagyok gazdag de meg van mindenem ami kell"

Kérlek fordulj a Jóistenhez, mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de a lelkében kárt vall?

Képességeid nem tudnak megmenteni, ezekkel nem tudsz kapcsolatba kerülni az Élet Forrásával.

"Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam."- hív Téged is Jézus.

2017. jún. 10. 23:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Ti nem tudjátok 2002- óta Magyarországon azért tiltották be a hipnotizálást még az orvosok és a pszichológusok számára is, mert csúnyán vissza lehet élni vele, és mert durván sérti az emberi jogokat? Szerintem így van ez a meditációval is, ha azt nem szakszerűen végzik.
2020. júl. 1. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!