Szerintetek lehetséges a telepátia és ha igen akkor hogyan?
Fizikai ismereteim szerint képtelenség. De már sokszor előfordult velem, hogy pl. gondoltam valakire, akivel már régen beszéltem, hogy fel kellene hívni és megcsörrent a telefon és ő volt a vonalban. Vagy olyan is volt, hogy elindultam valamit megcsinálni és a családból valaki más is ugyanakkor indult azonos célból, pedig nem is beszéltünk róla és nem is volt olyan nagyon fontos.
Válaszom a kérdésedre: Ki tudja?
szerintem lehetséges, és még számos hasonló képesség, is csak ahogy felnövünk ezekből kimaradunk, ezeket nem tanuljuk, sőt azt tanuljuk, hogy lehetetlen, és emiatt nem foglalkozunk vele sokan..
hogy hogyan?Nincsenek olyan ismereteink amikkel ezt meg lehetne magyarázni
Hol a bizonyíték?
Ja, hogy megint csak a levegöbe beszélsz.
Előző voltam,
A kérdésre a válasz, igen lehetséges és meditáció közben könyebb akkor ha a másik személy is meditál.
A dolgokat elöbb bizonyítani szokás, hogy legyen mit megcáfolni egyáltalán :)
De persze zakkant ezós körökben az ésszerü gondolkodás nehéz :)
Tény hogy a titkosszolgálatoknál régebben sikerrel alkalmaztak un. látókat,akiknek a világ másik oldalán lévő létesítményeket kellett "megfigyelni"
Ha már alkalmazzák is ezeket a képességeket szerintem elég nyilvánvaló hogy létezik,vagy mégis milyen bizonyíték kéne kedves Vera???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!