Agykontroll segitségével, hogy tudnák pénzt bevonzani pl pókeren. Egyáltalán lehetséges ez?
Lehetséges. Ha már eleve azzal a tudattal ülsz le az asztalhoz, hogy megtízszerezted a pénzed.
Online pókerasztalon teszteltem ezt, nekem bejött :)
Ez jó nagy hülyeség előző :P
Ha így menne, akkor mindenkinek meg lenne mindene.
Nem hülyeség...tényleg szinte bár mit elérhetsz agykontrollal, vagyis meg van a lehetőséged rá, de nem mindenkinek. Ha eleve szkeptikusan közelíted meg a dolgot akkor te "alkalmatlan" vagy ill. a jelenlegi agyad nem képes kiszakadni a tisztán anyagi világ szemléletből.
Semmi sincs ingyen, ez sem. Gyakorolni és hinni kell a győzelmedben. Aki erre nem képes annak nem nyílnak meg az agykontroll által kínált lehetőségek.
Az előző válaszoló felszólítása tipikus.
Eszerint mindig a legelső dolgod, hogy higgy benne, feltétel nélkül, az összes ezós marhaságban! Csak ott a bibi, hogy ettől még a kívánt eredmény nem fog jönni, hiszen nem létezik a dolog. Ha pedig csalódsz és rájössz, hogy kamu, és abbahagyod, akkor is benned volt a hiba. Mert nem akartad eléggé, nem hittél benne.
Ez az ezotéria örök és cáfolhatatlan igazsága.
Kedves Utolsó!
Nem kötelező hinni sem ebben sem másban...ezt mindenki maga dönti el, Nálam - ellentétben a sok állásfoglalótól - már bizonyított az agykontroll technika, pedig én is eléggé szkeptikus voltam a témában anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!