Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Akaratátvitel? Alfa állapotban...

Akaratátvitel? Alfa állapotban lehetséges az akaratátvitel?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, de ez egy mágikus dolog írt is róla egy nagyszerű könyvet wictor Charon.Olvasd el.
2012. szept. 26. 16:28
 2/11 A kérdező kommentje:

köszönöm kedves válaszoló:)

utána fogok nézni..:)amúgy esetleg nem tudsz valami trükköt ere addig is? ha gondolod privátba is írhatsz köszönöm.:)

2012. szept. 26. 16:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Az egyik gyakorikérdésen egy pofa arról írt, hogy a hitgyüli hasonlít az agykontrollhoz, mert mindkettő hasonlóan kényszeríti rá az akaratát az emberekre.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__2503997..

Csak nyitott szemmel kell járni.

2012. szept. 26. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
a világ legegyszerűbb dolga de pont az ellenkező oldalról kell megközelíteni a dolgot ha olvasgatsz a témában rájössz te is ennyit tudtam csak segíteni az első voltam a könyv sokat segít de a többi gyakorlat de ezt a szót ne szószerint értsd h akaratátvitel mert ha ebből indulsz ki soha nem fog sikerülni ezért írtam az elején azt amit írtam.
2012. szept. 26. 17:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Vannak befolyásolható, akarat gyenge emberek. Egy határozott ember minden hókusz-pókusz nélkül tudja rájuk kényszeríteni az akaratát.
2012. szept. 26. 17:19
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.:) tudjátok én szoktam meditálni és valami olyasmit hallottam, hogy ha mindkét fél alfa állapotban van akkor létrejöhet szubjektív kommunikáció azért gondolom, hogy ez is lehetséges.:)
2012. szept. 26. 17:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Agykontrollal csak a saját agyadat tudod manipulálni. A koponyából kifelé az emberi agy olyan gyenge hullámokat bocsát ki (pl. alfa, béta, delta, theta), amelyeket még észlelni is csak precíz műszerekkel lehet, nemhogy más ember tudatállapotát célzottan módosítani vele.
2012. szept. 26. 20:56
 8/11 mustafa33 ***** válasza:
Nincsen. Létezik érzékszerveken kívüli komunikáció, de az nem akaratátvitel. Akaratátvitel az lenne, ha az akaratodat olyanra is át tudnád vinni akinek az esze ágában sincs hogy azt akarja amit te. Komunikációval tuadába jut, de az akaratot a másik tudata választja meg, vagy akarja, vagy nem.
2012. okt. 6. 03:38
 9/11 mustafa33 ***** válasza:
Az extraszenzorikus kommunikáció pedig egy teljesen más téma, arról nehezebben jutsz nyilvánosan információkhoz.
2012. okt. 6. 03:42
 10/11 A kérdező kommentje:
és ez milyen ez a extraszenzorikus kommunikáció ?:O soha nem hallottam róla..Oo
2012. okt. 6. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!