Mennyi időbe telik, hogy egy konkrét személyt bevonzzak (párkapcsolat)?
Figyelt kérdés
Vonzás törvényére gondolok..2012. aug. 5. 22:27
11/16 anonim válasza:
Hátha ő a vasember neked meg van egy erős mágnesed akkor pillanatok alatt.
12/16 anonim válasza:
booster te nagyon humoros gyerek vagy :)))))-.-
13/16 anonim válasza:
Nekem nem konkrét személynél ugyan, de 2-3 hónap alatt sikerült.Sok sikert :-)
14/16 anonim válasza:
Szerintem konkrét személy esetén rázós a dolog. Nem is biztos, hogy őt akarod, vagy ő való hozzád. Sokkal eredményesebb, ha azt mondod ki, hogy mi az amit keresel egy partnerben, hogy milyen legyen. Több esélye van az univerzumnak, ha válogathat :) Amúgy szerintem a vonzás törvénye csak akkor teljesül, ha az az "életet" is szolgálja globálisan. A túlzott akarás pedig ellen teremt neki.
15/16 anonim válasza:
Hát a megfelelő válasz igen a gravitáció, köss rá egy kötelet,állítsd fel egy szekrény tetejére,áll szembe vele aztán húzd magad felé, tuti bevonzod :D
16/16 anonim válasza:
És ha én bárkit vonzok mindig az exem tér vissza valamilyen formában??? Eddig vonzottam több pasit és mégis mindig vele volt valami. Kb 3 hónapja nem beszéltem vele, van valakije, és most megint nagyon nagyon vonzottam valakit, teljesen beleéltem magam. Erre az ex rámírt. Csak kis hülyeséggel, de akkor is, hónapok után. Ilyenkor mi van? Érez valamit irántam? Vagy az univerzum küldi őt mindig? Azt érzi irántam amit én amikor mást vonzok? Vagy mi ez? Örülnék, ha valaki tudna segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!