Mennyi időbe telik, hogy egy konkrét személyt bevonzzak (párkapcsolat)?
Figyelt kérdés
Vonzás törvényére gondolok..2012. aug. 5. 22:27
1/16 anonim válasza:
Milyen törvényre? A gravitációra?
2/16 anonim válasza:
Ahhoz, hogy konkrét személyt bevonzz, muszáj, hogy neki is tetsszél te. Hiszen még a vonzás törvénye sem írja felül a szabad akaratot.
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a másodiknak az értelmes választ. És igen,ezt tudtam,de mennyi idő kb ?
2012. aug. 5. 23:14
4/16 anonim válasza:
szerintem attól függ hogy mennyire hiszel benne.. nekem egy hónapba telt hogy kapcsolatba kerüljek egy fiúval aki tetszett nekem de azt sem tudta hogy ki vagyok.. azóta pedig egyszer összejöttünk. Persze nem állítom hogy ez teljes mértékben a vonzás törvényének köszönhető, ez sok mindentől függ.
5/16 anonim válasza:
2. válaszoló: Az sem teljesen igaz, amit Te írtál. De most nem mennék bele ennek kifejtésébe, mert tudom, hogy itt elég sok olyan ember, akinek a felfogóképessége túl kicsi hozzá :)(Nyilván nem rátok gondolok)
6/16 A kérdező kommentje:
5-ös,kérlek fejtsd ki privát üzenetben ! nagyon kérlek ! köszönöm ! :)
2012. aug. 5. 23:29
8/16 RaksashaGirl válasza:
A vicces az, hogy a bevonzás néha nem arra az adott személyre érvényesül, hanem a "megadott szempontok" alapján kiválaszt egy másik embert. Az én párkapcsolatom speciel mindkét fél részéről gyakorlatilag kihasználásnak indult. Ő csak próbálkozni akart, mint első barátnő, én meg elfelejteni azt, akibe végtelenül szerelmes voltam, de nem tudtunk semmi módon összejönni. Két hónap után kezdett egyre komolyabbra fordulni a dolog, a legtöbb rossz szokásán elkezdett változtatni, most, lassan két éve már együtt vagyunk, már cukkolnak minket azzal, hogy házasodni nem akarunk-e? :D Én 16 vagyok, ő 18. Álomkapcsolat. :P Egyik napi beszélgetősünk után kiderült, hogy a múltunkban nagyon sok a közös: gyerekkori álmok, kedvencek, hobbik. Szóval nem mindig úgy jön be ahogy gondolod, de bejön ;)
9/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogyan csinálod, és mennyire vagy erős mentálisan.
Mennyire tudod egy dologra fókuszálni az erődet.
DE!!!! Nagyon vigyázz, mert ennek nem lesz jó vége!
Soha nem lesz jó vége!
Én tudom, mert megcsináltam egy személlyel, katasztrófa lett belőle, katasztrofális kapcsolat...
Inkább nem mesélnék, de minden egyben volt a kapcsolatban, ami rossz.
Be akartam vonzani, bevonzottam!
Roh.adtul kár volt!
Soha de soha többet nem karok bevonzani senkit és semmit!
10/16 A kérdező kommentje:
remélem,nekem jobban fog elsülni a dolog :) köszi az eddigi válaszokat !
2012. aug. 6. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!