Tudatos álmodók! Segítséget kérnék? Aki értelmes választ ad megy a zöld kéz!
Nekem a meszkalin volt jó :) Régi szép idők.
Komolyan a tudatos álmodáshoz jó agy is kell.
Repülni ne próbálj mert felkelsz.
Nem tudom a módszert én tudatosan álmodok.
Kivétel amikor déjà vu-m van.
Azért kavarodtál bele mert sok dolgot akartál csinálni.
Először egy dolgot.
Maradj had vigyen az álom de tudjad hogy csak álom.
Majd pár álom múlva próbáld irányítani.
Szerintem nyugodtan repülhetsz, ha akarsz.
Egyébként meg gyakorolj, majd belejösz.
Próbálom irányítani, de valami baromság mindig belekerül.
Egyszer volt egy tudatos álmom, amiben egy csomó dologra megkaptam a kulcsot, már csak az a baj hogy nagyon feledékeny vagyok és nehezen emlékszek rá de abba nem volt mindenféle marhaság.
Pedig az első hozzászóló jól beszél. Egyébként meg nem mindenkinek megy olyan könnyen. Nekem akkor szokott sikerülni, ha nagyon nagyon fáradtan próbálok ébren maradni, de mégis álomba merülök valahogy. Olyankor tudom irányítani a történéseket, bár félig ébren vagyok közben. Nem is igazán tudom elképzelni, hogy milyen lehet, amikor teljesen alszom. Szerintem olyan nincs is.
Egyébként aki könnyen hipnotizálható, annak jobban megy az ilyesmi. Aki nehezen hipnotizálható, az pillanat alatt felébred, ha rájön, hogy alszik. A hipnotizálhatóság remek mutatója például az, hogy mennyire képes valaki beleélni magát egy filmbe akaratlanul. Aki képes végigvisítozni egy horrorfilmet, az feltehetőleg könnyen hipnotizálható, aki faarccal üli végig, az kevésbé.
Tudatos almodasban tudok segiteni.
Irj ram a facebook ra !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!