Kanadai kitelepülésről egy kérdés? értelmes válaszokért zöld gomb, hülyeségekért piros.
:D:D:D:D
nem-nem, nekem rokonon fogja intézni a papírjaimat, de ha itthon elveszek egy lányt feleségül akkor ő hogy jöhetne ki, úgy, hogy ő is ugyanúgy maradhasson kint. vagy neki ill. az ő részére már nem is lehet státuszt kérni?
Én édesem, hát a CIC site-ját senki nem olvassa? Ha ez nem megy hogy fogsz kint boldogulni? [link]
Who can be sponsored -- feltesszük hogy a rokonod nem ilyen hülye és ő speciel elolvasta ezt az oldalt és te tényleg szponzorálható vagy. Ekkor:
accompanying relatives of the above (for example, spouse, partner and dependent children).
Magyarán, a feleségedet is bele kell venni az applicationbe, aztán kész. Mi ez a marhaság hogy vízum nélkül el se kezdjed, az IM-1 vízum a folyamat vége, nem az eleje.
Tényleg nehéz megtalálni a CIC oldalát? Canada immigration szavakra első találat... Ha sikerült, akkor mi a gond, szeirntem egész jól navigálható. Nem tudsz angolul? Vagy baszott lusta vagy utánanézni? Szó szerint az egész további életed múlik rajta, amikor én a kivándorlással foglalkoztam fújtam oda és vissza ami énrám vonatkozott. Elképesztő.
Ha már a feleséged, akkor együtt intézitek a papírt. Ennyi. Egy dologra ügyelj: (asszem, ez még ma is így működik) a házastársnak csak az anyaországában működő külképviseletről lehet intézni az ügyét. Tehát egy magyar csajszi esetében éppen ideális, ha Mo-on vagytok. Ezeket komolyan veszik.
Példa: ismerős csajszi kiment Kanadába hosszabb időre, ott férjhez ment egy eredeti ottanihoz, majd vissza kellett jönnie Mo-ra ügyet intézni. Ez van. Hivatal mindenhol van.
Üdv, HajDoktor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!