Először bontsd szénhidrogénekre, majd rakd össze belőlük valahogy a szükséges vegyületeket.
Utána: A naftalint higanyszulfát katalizátor jelenlétében tömény kénsavval melegítve ftálsavvá, illetve ftálsav-anhidriddé oxidálják s ezt ammóniával ftálimiddé alakítják. A ftálimidből nátrium-hidroxidos hidrolízissel keletkező ftálamidsav, alklórossavas-nátrium hatására, szolgáltatja az antranilsavas-nátriumot. Az antranilsav klórecetsavval fenilglicin-orto-karbonsavvá alakul, mely kálium-hidroxidos olvasztással - az indoxilon keresztül - adja az indigót.
A gyereknevelés arról szól hogy a természetes tehetségüket kiemeljük, és a gyengeségeiket igyekszünk olyan szintre hozni,hogy ne okozzanak neki kellemetlenséget. De elsősorban arról hogy a gyerekünket azért szeretjük, mert szeretetre méltó lény, nem pedig azért, mert különlegesebb mint a többi gyerek. Attól hogy egy gyerek nem születik szuperképességekkel még ugyanolyan szeretetre méltó,és ugyanannyi szeretetre van szüksége mint minden más gyereknek.
2012. júl. 6. 16:11
23/32 anonim válasza:
Szakadok:D
2012. júl. 9. 13:29
24/32 Szabolcs_'981 válasza:
Én a gyerekemből olyan műanyagnyelű csavarhúzót szeretnék nevelni, de úgy hogy néha elefánttá tudjon alakulni, hogy bevigyen a munkahelyemre. tudtok segíteni? ....
2012. júl. 11. 07:30
25/32 10 deka farhát válasza:
Előzőnek: küldd el Indiába egy hétre egyedül, és elefántot kapsz vissza. Ha rendesek, akkor kapsz mellé egy műanyagnyelű csavarhúzót is :)
2012. júl. 11. 08:29
26/32 anonim válasza:
Indigónak születni kell, jah és az indigók nem betegek, hanem zsenik.
2012. júl. 11. 18:28
27/32 Tom Benko válasza:
Add meg a címed, és máris üzenek a megfelelő szakembernek a gyámügyön. Legalább szegény gyereknek legyen esélye.
2012. júl. 11. 21:41
28/32 anonim válasza:
Szerintem az előttem elhangzottak 99%-ának, volna mit tanulni az indigó gyerekektől!!!!!
2012. júl. 13. 15:41
29/32 Tom Benko válasza:
@28: Szerintem neked lenne mit tanulnod az óvó nénitől!
2012. júl. 14. 08:00
30/32 anonim válasza:
Indigót nem lehet nevelni!
Viszont az indigó nem egy típus, hanem egy tulajdonság. Születésekor lehet hajlamos rá valaki, vagy nem. Később ezek fejleszthetők. Ha olyasmit akarsz fejleszteni egy gyerekben, amire nincs adottsága, akkor rosszul fog teljesíteni. Pl. 160cm kosárlabdázó…
Az indigó pedig csak annyira beteg, mint aki 160 centivel nem tud kosárlabdázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!