Ilyenre képesek a gyereket? Rémisztő :S
Én is hiszek benne.
De az is lehet, hogy a kislány nem a sírnak vagy szellemnek integetett, hanem mondták neki, hogy ott a nagypapa.
Lehetséges.
Szomszéd kisfiúnak meghalt a nagymamája is meg az apukája is. Akkor olyan 3 éves lehetett. Mentek valahová kocsival többen, és mondták, hogy üljön be az autóba és majd beköti az anyja. Erre megszólalt a kisfiú, hogy "nem férek be a mamától meg aputól".
Egy másik ismerősünk kislánya 4 éves kora körül mindig egy kalapos bácsit látott. Mondta, hogy ott ül a fotelben, mondta neki az anyja, hogy üljön le, a kislány meg mondta, hogy nem tud, mert ott ül a kalapos bácsi. Erre az anyja meg, hogy "akkor zavard el onnan" :D. Meg látta a fürdőszobába is.
Hát érdekes dolgok ezek, én nem emlékszem, hogy bármi ilyet tapasztaltam volna, öcsém 2 évvel fiatalabb, rá se emlékszem.
Amikor terhes voltam a kislányommal,meghalt a dédim.Egyszer 2 éves korában a lányom állt a kiságyban és a szoba üres sarka felé mutatott és azt mondta "ott a mama".Na akkor kirázott a hideg.
Szerintem a picik még látják a szellemeket,de nagyobb korban nem.Most 7 éves és régóta nem számolt be semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!