Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ilyenre képesek a gyereket?...

Ilyenre képesek a gyereket? Rémisztő :S

Figyelt kérdés
Azt mondják,hogy a gyerekek 5 éves korukik látják a szellemeket és érzik a aurákat,ezt csak hallottam,de az egyik kislány a sírnak integetett a temetőből kifelé menet és csak 1,5 vagy 2 éves.Ilyen tényleg van ?
2012. márc. 23. 19:52
 1/8 anonim válasza:
100%
Szerintem van,aki hisz benne.Én is olvastam.A gyerekek fogékonyabbak az ilyenre.
2012. márc. 23. 20:03
 2/8 pagan ***** válasza:
82%
lehet benne valami,nekem is van egy rokonom aki hasonlót élt át a gyerekével:S
2012. márc. 23. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is hiszek benne.

De az is lehet, hogy a kislány nem a sírnak vagy szellemnek integetett, hanem mondták neki, hogy ott a nagypapa.

2012. márc. 23. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges.

Szomszéd kisfiúnak meghalt a nagymamája is meg az apukája is. Akkor olyan 3 éves lehetett. Mentek valahová kocsival többen, és mondták, hogy üljön be az autóba és majd beköti az anyja. Erre megszólalt a kisfiú, hogy "nem férek be a mamától meg aputól".

Egy másik ismerősünk kislánya 4 éves kora körül mindig egy kalapos bácsit látott. Mondta, hogy ott ül a fotelben, mondta neki az anyja, hogy üljön le, a kislány meg mondta, hogy nem tud, mert ott ül a kalapos bácsi. Erre az anyja meg, hogy "akkor zavard el onnan" :D. Meg látta a fürdőszobába is.

Hát érdekes dolgok ezek, én nem emlékszem, hogy bármi ilyet tapasztaltam volna, öcsém 2 évvel fiatalabb, rá se emlékszem.

2012. márc. 23. 21:14
 5/8 Picur84 válasza:
77%
Simán elhiszem,hogy van ilyen!Kislányom két éves volt mikor a dédmamája meghalt és hónapokig beszélt valakivel a dédi ágyán ülve!Mikor megkérdeztük kihez beszél,azt mondta Dédivel!!!!!A gyerekek igenis látják a szellemeket!!!!!!
2012. márc. 23. 22:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Erről van szó,anyum még nagyon régen mesélte,hogy amikor pici voltam és a papa temetése volt,akkor én a járokában voltam és felfelé nézve kapáloztam és beszéltem hozzá. De ha a gyereket észlelnek ilyesmit,akkor egyértelmű,hogy léteznek szellemek is,ugye?
2012. márc. 24. 09:05
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
A gyerekeknek élénkebb a fantáziájuk, mint a felnőtteknek. Szükség esetén el tudnak játszani akár egy kilinccsel is, de már olyant is láttam, hogy két kislány egy képzeletbeli vízilóval játszott. Bizonyára az is egy szellem volt, import a Nílus-deltából....
2012. márc. 24. 11:24
 8/8 anonim válasza:
49%

Amikor terhes voltam a kislányommal,meghalt a dédim.Egyszer 2 éves korában a lányom állt a kiságyban és a szoba üres sarka felé mutatott és azt mondta "ott a mama".Na akkor kirázott a hideg.

Szerintem a picik még látják a szellemeket,de nagyobb korban nem.Most 7 éves és régóta nem számolt be semmiről.

2012. márc. 28. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!